Karaman Valisi Tuncay Akkoyun ziyaretle ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya ziyarette bulunup, hayırlı olsun dileklerimizi ileterek talimatlarını aldık. Sayın Bakanımıza kabullerinden dolayı şükranlarımızı ve saygılarımızı arz ediyorum” dedi.
Vali Akkoyun daha sonra, uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı sırasında Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüttüğü TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay’ı ziyaret ederek yeni görevinden dolayı hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ankara’da ‘Karaman’ mesaisi
28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından oluşturulan yeni kabinede İçişleri Bakanı olarak görev alan İstanbul eski Valisi Ali Yerlikaya’yı Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, AK Parti Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: