Karaman Devlet Hastanesi’ne açılması planlanan Anjiyo ve KVC Servisi (By-pass) için sistemi kuracak Ankara Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nden Kardiyoloji Klinik Şefi Eğitim Görevlisi hemşehrimiz Doç. Dr. Halil Lütfü Kısacık ve KVC Kliniği Başasistanı Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Ümit Kervan , Karaman Genel Sekreterliğimize gelerek, Genel Sekreter Dr.Ayhan Erenoğlu ile bir araya geldi. Ve ilimizin medar-ı iftiharı hastanemize geçilerek , Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi dahil tüm yöneticileri ile beraber açılacak ilgili birim için ameliyathane, yoğun bakım ve servisler incelendi..
Kendilerinin yöneticilerimize verdiği kısa bir brifing ile hastane alt yapımızı çok beğendiklerini anjiyo ve KVC Ünitesi (By-Pass) için bugünden itibaren gerekli çalışmalara beraber başlayacaklarını, inşallah kısa sürede bu ünitemizin hizmete açılmasını sağlayarak, Karamandaki ihtiyaç duyulan bütün hastalarımızın diğer illere gitmeden, ilimiz merkezinde bu hizmeti verme amacında klarını söylediler.
Toplantıya; KHB Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu , İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karaksüleymanlıoğlu , Uz. Dr. M. Nihat Atabek (Tıbbi Hizmetler Başkan Vekili), Hastane Başhekimi Uz. Dr. Orhan Feskeçkoğlu , Yoğun Bakım Sorumlusu Başhekim Yard. Uz. Dr. Mesut Ünal , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Naime Saydam , İdari Mali İşler Müdürü Mehmet Karagöz,İdari ve Mali İşler Müdür Yard. Meltem Orman, Otelcilik Müdürü Fatma Kokrmaz , Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanları ve Kardiyoloji Uzmanları katıldı.
Genel Sekreterlik olarak amacımız; olması gereken en kısa sürede ilimiz için hayati değerde bu birimi kısa sürede açıp, halkımız hizmetine sunmaktır. Şimdiden Karaman halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.



Yorumlar
Kalan Karakter: