Huzur dolu bir bayram geçirdik

TAKİP ET

Karaman'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma törenleri yapıldı, ziyaretler edildi, çocuklar sevindirildi

Karaman'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Polisevi'nde düzenlenen programa, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, AK Parti Karaman milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Jandarma Komutanı Murat Alkan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Evleri Sitesi, Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, emniyet ve jandarma kontrol noktaları ile polis merkezlerini ziyaret etti.
HASTANE ZİYARET EDİLDİ
Vali H.Engin Sarıibrahim, Bayram ziyaretleri kapsamında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Bölümünü ziyaret etti.
Görevli doktorlardan tedavi gören hastaların sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali H.Engin Sarıibrahim, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
Ziyarette hastane çalışanlarına teşekkürlerini ileten Vali H.Engin Sarıibrahim, sağlık personeline başarılar dileyerek Bayramlarını kutladı.
İTFAİYE ERLERİ UNUTULMADI
Bayram ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Vali H. Engin Sarıibrahim, Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. 
İtfaiye erlerinin Ramazan Bayramlarını tebrik eden Vali H.Engin Sarıibrahim, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
ÇOCUKLARIN YÜREKLERİNE DOKUNDULAR
Vali H.Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim Hanımefendi,  Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret etti. 
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla bir süre sohbet ederek yakından ilgilenen Sayın Valimiz ve eşi Hatice Sarıibrahim Hanımefendi, çocuklarımızın bayram sevincine ortak oldu.
JANDARMA PERSONELİNE SÜRPRİZ ZİYARET
Vali H.Engin Sarıibrahim, şehrimizin huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan Jandarma Personelinin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek vazifelerinde başarılar diledi.
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Vali H.Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim Hanımefendi, 2017 yılında Hakkari’de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan’ın kıymetli ailesini ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.