Akkoyun: “Kanın Tek Kaynağı İnsandır”
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Jandarma Genel Komutanlığının 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen “Kan Bağışı Etkinliğine” katıldı.
“KANIN TEK KAYNAĞI İNSANDIR”
İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen etkinlikte, tüm dünyada birçok insanın hastalıklar ve kazalar sonucu gereken kan bulunamadığı için hayatını kaybettiğini belirten Vali Akkoyun, “Kanın tek kaynağı insandır. Bu hayati sıvının başka alternatifi yoktur. Bu yüzden kan vermek hayat kurtarmakla eş değerdir. Kan bağışlayarak ihtiyaç sahibi insanlara hem derman olalım hem de kendi sağlığımızı koruyalım.” dedi.
Daha sonra Vali Akkoyun, “Vatandaşlarımızı düzenli kan bağışı yapmaya davet ediyoruz. Bizler de bugün Kızılay’ımızın, İl Jandarma Komutanlığında kurduğu Kan Bağışı Merkezine gelerek görevimizi yerine getirdik. Kızılay’ımızın kan bağışı kampanyasına destek verdik. Vatandaşlarımıza da bu konuda gayretli olmaları çağrısında bulunuyoruz. Sizler de kan vererek hem kendi sağlığınız hem de kana ihtiyacı olan bireyler açısından önemli bir adım atabilirsiniz.” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: