AKP Parti Karaman Belediye baikan adayı Mevlüt Akgün; "Karaman belediye başkan adayı olarak Karaman'ın gelişimine katkı sağlamak ve daha cazip hale getirmek için kararlı adımlar atmaya hazırız. Planladığımız bu adımlardan belki de en güzeli “Mevlâna Sevgi Yolu” projesi"
“Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yaptığı Millet Bahçesi'nin şehrimize kattığı değer tartışılmaz.” Diyen Akgün “Ancak bizim hedefimiz daha da ileriye gitmek” dedi. Akgün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Millet Bahçesi ile Karaman Kalesi arasında bir bağ kurmak istiyoruz. Bu bağ, sadece fiziksel değil, aynı zamanda tarihi ve kültürel bir köprü olacak. Karaman Kalesi'ni Karamanlılarla buluşturacağız.
Öte yandan kale içerisinde yeni ticari alanlar ve rekreasyon alanları oluşturarak, Karaman Kalesi'ni sadece tarihî bir yapı olarak değil, aynı zamanda keyifli vakit geçirilebilecek bir merkez haline getireceğiz. Üretici hanımlarımız için de küçük satış reyonları oluşturarak, yerel ekonomiyi destekleyeceğiz.
Sevgili Karamanlılar, bu projelerle Karaman'ın kalbinin attığı, turizm ve ticaretin canlı olduğu bir merkez oluşturmayı hedefliyoruz. Sizlerin de desteğiyle, bu vizyonu gerçeğe dönüştüreceğimize inancım tamdır. Hep birlikte daha yaşanabilir bir Karaman için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Haberin videosu: https://www.youtube.com/watch?v=1HDA_ap1A4M
Yorumlar
Kalan Karakter: