AK Parti’de ilçe başkanlıklarına atanan isimler, devir-teslim töreni ile görevlerini alarak, masaya oturdular.
Kongre süreci başlamasına rağmen AK Parti Genel merkezi tarafından istifaları alınan ilçe başkanları yerine yeni atamalar geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Genel merkezin tasarrufu doğrultusunda ilçelerde temayül yoklaması yapıldı ve ardından ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.
Kazımkarabekir ilçesine Yusuf Çetin, Ermenek ilçesine Mevlüt Sarıtaş, Sarıveliler’e AK Parti ilçe başkanı olarak Mehmet Canpolat görevlendirilmişti.
Kazımkarebekir’de Hacı Mehmet Işık, başkanlık görevini Yusuf Çetin’e, Ermenek’de Aytekin Aydın başkanlığı Mevlüt Sarıtaş’a ve Sarıveliler’de ise Mehmet Çulhacı, koltuğu Mehmet Canpolata devir etti.

Yorumlar
Kalan Karakter: