AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partiden kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na k edilen isimleri açıkladı. Çelik, Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ankara Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve partinin kurucu üyesi Yaşar Yakış'ın partiden kesin ihracı için Merkez Disiplin Kurulu'na k edildiğini açıkladı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın açıklamasında . partiden kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na k edilen isimlere ilişkin Çelik şu ifadeleri kullandı: "Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, genel merkez yerel yönetimler başkanlığı tarafından hazırlanan rapor neticesinde eşini belediye başkan yardımcısı yaparak özel nüfus kullanmak, imar uygulamalarında menfaate dayalı iş ve işlemler yapmak Ak Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilemek gibi tespitler neticesinde tüzüğümüz gereği partiden kesin ihracı için Merkez Disiplin Kurulu'na k edildi.
AFYON KAMPI
Ak Parti sözcüsü milletvekillerinin bugün Afyon’da kampa gireceğini belirterek:
" Afyon’da biliyorsunuz AK Parti milletvekilleri kampa girecekler. Bu siyasi hayatımızın önemli organizasyonlarından bir tanesi 6 ayda bir yapıyoruz normalde. Fakat araya seçimler girdiği için yaklaşık 1 yıllık bir süredir yapamamıştık. Bu bir yıllık sürenin neticesinde konuşacak çok şey var, milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bu kamptan Genel Başkanımızın katılımı ve Genel Başkanımızın açılış konuşmasıyla birlikte kampımız başlayacak. Cuma akşamından itibaren kampa girişler olacak, Cumartesi ve Pazar yoğun bir çalışma programımız var. Arkasından Sayın Genel Başkanımızın kapanış değerlendirmesi olacak yine ve o şekilde kamp sona ermiş olacak. Bu kampta dış politika konusu, terörle mücadele konusu, Hükümetin önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği reformlar konusu buna benzer konular olmak üzere aynı anda değişik salonlarda değişik brifingler verilecek, değişik sunumlar yapılacak. Hangisine girmeyi arzu eden milletvekillerimiz o salonda yerlerini alarak burada sunum yapan ilgilerle, bakan, genel başkan yardımcısı arkadaşlarımızla karşılıklı olarak o konuları derinlemesine müzakere edecekler. Ama kamp Cumartesi sabahı Sayın Genel Başkanımızın, Başbakanımızın Türkiye’ye hitabıyla başlayacak ondan sonra bu gündem maddesine geçilecek. Pazar günü aynı şekilde bütün eğimiz çerçevesinde Sayın Başbakanımız bütün Hükümet üyeleriyle birlikte milletvekillerimizin sorularının cevaplandırıldığı bir oturuma başkanlık edecekler. Böylece Türkiye’nin önemli meseleleri iki gün içerisinde milletvekillerimizle birlikte, isteyenlerin aileleriyle katıldığı bir ortam içerisinde hem daha çok bir kaynaşma havasında, hem de çeşitli beyin fırtınaları eşliğinde sürecek. İki gün boyunca yapılan çalışma Pazar akşamı tamamlanmış olacak. Yine sizlere gerektiği takdirde kamp süresince de bilgi vereceğiz herhangi bir açıklama yapmak gerekirse."
Yorumlar
Kalan Karakter: