Kale Restoranda yapılan Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, AK Parti İl Kadın Kolları, Mahalle temsilcileri ve Mahalle teşkilatları katıldı.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz gi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadırlar. Dünya kadınlar gününü kutlarken bu özel günün tüm kadınların toplumda hak ettiği yere gelmesini temenni ediyorum.
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy: ‘’Başbakanımız kadınları ‘farklılık ve güzellik’ yaratmaları için siyasete davet etmiştir. Kadınlar siyasete girdikçe siyasetin güzelleşeceğine inanılmıştır. Kadınlarımızın titizliği ve annelikten kaynaklanan sabırlı ve vakur tavırları siyasete çok zengin bir boyut kazandıracaktır.
Bizde AK Kadınlar olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretler yaparak Öğlene Karanfil dağıttılar,Kale Restoranda 13:00 da Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi aracılığıyla meme kanseri ile ilgili Doç. Dr. Ahmet Aslan konuşma yaptı. Konferansın hemen ardından 14:30- 17:00 arası Kale Düğün Salonunda Karamanımızın değerli kadınları için eğlence programı yapıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: