Seminer öncesi TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir konuşma yaparken, AFDK Başkanı Avukat Tacar Çağlar, katılımcılara bilgilendirme semineri kapsamında detaylı bilgiler aktardı.
Çağlar, AFDK olarak futbolun bütün paydaşlarını bir araya getirerek, sorunları yerinde görmek istediklerini belirtti.
Amatörlüğe sahip çıkılması gerektiğini belirten Çağlar, "Amatör unvanını kullandığınız her yerde amatörlüğün içinde gi, bağımlılık ve istek bulunur. Profesyoneli de tanımlarken, amatörden bahsetmeden profesyoneli tanımlamamızın imkanı yok. Öncelikle amatörlüğe sahip çıkacaksınız. Biz amatörsek ve biz olmadan profesyonellik olmuyor ise yani Anadolu deyişi ile "Çıraklığınızı bilmediğiniz işin ustalığını" yapamayacaksanız, amatörlük kavramını çok net tanımalı ve bilmelisiniz" diye .
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Reklamlar, bağımsız gazeteciliğin en önemli gelir kaynaklarından biridir. AdBlock açık görünüyor; lütfen sitemizi izinli listenize ekleyin.
Yorumlar
Kalan Karakter: