KTSO’YU 5 YILDIZLI ODA YAPTIK
Yola çıkan tüm adaylara başarı dilediğini söyleyen Toktay:”Hizmet binamızın karizması herkesi etkiledi.Odamız 5 yıldızlı hale geldi,,şu anda Newyork odasıyla aynı kategoride.Odamızı akredite ettirdik.9001 kalite belgesini aldık.K belgelerini veren bir oda haline . Eskiden bu belgeleri Adana veriyordu.Ve bu belgelerde en az limit 35 lira alıyoruz.Karaman’ın master planının hazırladık ve bunun meyvesini önümüzdeki yıllarda göreceğiz.52 tur operatörünü Karaman’a getirdik, ilin tanıtımını yaptık.Bin 200 kişiyi casıflı hale getirdik ve bölge birinciliğini elde ettik.OSB hayvancılığı bölgesine ortağız.Enerji ihtisas bölgesinde aktif rol oynadık,bize duyulan güven iyle tahsilat oranını yüzde 22’den yüzde 72’ye çıkardık.”
MEVKA’DA YÜZDE 9’LARDAYIZ
Toktay, yeni il Karaman’da Üniversiteninde yeni olması sebebiyle proje desteğinin istenildiği gibi verilemediğini söyleyerek:”Mevka’da yüzde 91 Konya, yüzde 9 Karaman istifa etti. Ama bu proje hazırlanmadığı için ortaya çıkan bir tablodur.Şimdi KTSO’da proje ofisi oluşturacağız ve burada destek verip, yüzde 9’luk rakamı yukarıya çekeceğiz.”
BİNA İÇİN ELEŞTİRİLER YERSİZ
KTSO’nun hizmet binası için eleştiriler yapıldığına dikkat çeken Toktay:”Müsrif olmadık ve büyük bir mali disiplin uygulayarak, odamızın hizmet binasını tamamladık.Eleştiriler yapılan binamız büyük bir ihtiyacı karşıladı ve Karaman’a yakışır şekilde .Ödül töreni yapmadığımız eleştiri konusu , bunu mali disiplin için yapmadık ki,. 2007’den beri yani bizden iki yıl önceside tören yapılmadı.Bir tören deyip geçmeyin 40-50 bin liraya mal oluyor. Şu anda borcumuz yok, hedeflerimiz projelerimiz var.Herkesle uyum içindeyiz.Milletvekillerimiz, iktidar ve muhalefet partileri, sivil toplum kuruluşları, bu ili yönetenlerle uyum içinde çok daha güzel işler başaracağız. Adaylığım konusunda ise Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu etkili ve onun ısrarı ile yeniden aday m.Tüm adaylara başarılar diliyorum.”
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Reklamlar, bağımsız gazeteciliğin en önemli gelir kaynaklarından biridir. AdBlock açık görünüyor; lütfen sitemizi izinli listenize ekleyin.
Yorumlar
Kalan Karakter: