Nesine 2. Lig temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü’nün geçtiğimiz hafta sonu sahasında oynadığı Ankaragücü maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Ali Asım Balkaya ile maç sonunda hakeme yönelik söylemleri nedeniyle ceza alan fizyoterapist Ersin Ecer’in cezaları belli oldu.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) 23 Ekim Perşembe günü yaptığı toplantıda alınan karara göre, Teknik Direktör Ali Asım Balkaya, maçın ilk yarısında hakeme “Bütün insiyatifinizi karşı tarafa kullandınız” dediği gerekçesiyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 20 bin lira para cezası aldı.
Maç sonunda hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle disipline sevk edilen Fizyoterapist Ersin Ecer ise 10 bin lira para cezası ve 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırıldı.
Kurul, 2. Lig Beyaz Grup’taki diğer bazı kulüplere ve görevlilere de çeşitli cezalar uyguladı. Kararlarda Beykoz Anadolu Spor, GMG Kastamonuspor, Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor ve Sultan Su İnegölspor kulüplerine para ve hak mahrumiyeti cezaları verildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: