Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Görme Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'na 10 ülkeden 90 sporcu katıldı. Şampiyonada Türkiye'yi 8'i erkek, 7'si kadın 15 sporcu temsil etti.
Bakan Çağatay Kılıç, Görme Engelli Halter Milli Takımımızı tebrik etti
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ülkemizde düzenlenen ‘Görme Engelliler 1. Avrupa ve 12. Dünya Halter Şampiyonası'nda 40 madalya kazanarak rekora imza atan Milli Takımımız için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı şöyle:
“Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen ‘Görme Engelliler Halter Şampiyonası'nda mücadele ederek büyük bir başarı elde eden Milli Takımımızın sporcularını ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Erkeklerde elde edilen 2 altın madalya ve bayanlar kategorisinde Milli Takımımızın dünya üçüncüsü olması bizlere haklı gurur yaşattı. Farklı branşlarda özellikle de engelliler kategorisinde kazandığımız bu başarılar diğer sporcularımıza çok güzel örnekler teşkil edecektir. Bu başarıların artarak devam edeceğine inancım tamdır."
Yorumlar
Kalan Karakter: