Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaman Kadın Kolları, hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı ve ücret adaletsizliğine dikkat çekmek için Akçaşehir pazarında "Hükümete Kırmızı Kart" eylemi gerçekleştirdi. CHP Karaman Kadın Kolları Başkanı Ülkü Keleş, CHP Akçaşehir Belde Başkanı Betül Yıldırım ve beraberindeki partililer, semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.Vatandaşların alım gücünün iyice düştüğünü belirten CHP’li kadınlar, dolmayan pazar fileleri ve artan fiyatlar nedeniyle hükümete "Artık yeter!" mesajı verdi. Esnaf ziyaretleri sırasında, fiyatların sürekli artmasından şikâyet eden vatandaşların da eyleme destek verdiği görüldü.
ADEM DEMİREL
"HALKIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
CHP Karaman Kadın Kolları Başkanı Ülkü Keleş, eylem sırasında yaptığı açıklamada, şunları söyledi:"Asgari ücretliler, emekliler ve dar gelirli vatandaşlarımız geçim sıkıntısıyla boğuşuyor. Fileler boş, fiyatlar ise el yakıyor. Halkın sesi olmak için buradayız ve mücadelemizi sürdüreceğiz.""ARTIK YETER!"
CHP Akçaşehir Belde Başkanı Betül Yıldırım da esnafların sorunlarına kulak vererek, "Fiyat artışları vatandaşın belini büküyor. Artık yeter demek için bugün buradayız" ifadelerini kullandı.Pahalılıktan yakınan vatandaşlar ve esnaflar da CHP’li kadınların eylemine destek vererek, mevcut ekonomik koşullara karşı tepkilerini dile getirdi.Eylem, Akçaşehir pazarında hükümete gönderilen kırmızı kartlarla sona erdi.ADEM DEMİREL