Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev alan öğretmenler ve eğitim personeli için düzenlenen banka promosyon ihalesi ilgili çalışanlar için büyük bir heyecana sahne olurken, Bigadiç’te görev yapan çalışanların maaşlarının yatırılacağı bankanın belirlenmesi için düzenlenen ihaleye toplam 8 banka katılım sağladı. Oldukça çekişmeli geçen ve 4 saata yakın bir süre boyunca devam eden ihale sürecinin sonunda en yüksek teklifi veren halkbank olurken, ihaleyi de yine Halkbank kazandı.
İmzalanan sözleşme kapsamında, Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı görev alan çalışanlar, 3 yıl boyunca maaşlarını Halkbank’ın Bigadiç şubesinden alacak. Yapılan anlaşma doğrultusunda ilçe milli eğitim müdürlüğü personeline 87 bin 007 liralık promosyon desteği verilecek. Bu promosyon desteği, bir kerede ve peşin olarak temmuz ayında personelin banka hesaplarına yatırılacak.
“PROMOSYON İÇİN KARARLI BİR TUTUM SERGİLEDİK”
İhaleden sonra konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Memur-Sen İlçe Başkanı Bekir Çoban, sürece yetkili sendika olarak aktif şekilde katılım sağladıklarını ve personelin rekor tutarda promosyon ödemesini alabilmeleri için kararlı bir tutum sergilediklerini ifade etti.
Görüşmeler boyunca ilçe milli eğitim müdürlüğü ile koordineli şekilde hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Çoban, bu sonucun tüm eğitim camiası adına sevindirici olduğunu söyledi.
HABER MERKEZİ