"Zafer omuz omuza yürüyenlerindir"

TAKİP ET

Karaman FK Onursal Başkanı M. Ali Han, büyük başarılar için Karaman'ın inandığını ve birlikte üst lig hedeflerine ulaşacaklarını, zaferin omuz omuza yürüyenlerin olacağını ve bunu en iyi şekilde gösteren başkent Karaman'ın zirveye ismini altın harflerle yazdıracağını söyledi.

Pazar günü sahalarında en yakın takipçilerinden olan Alagöz Holding Iğdırspor ile hayati önemli bir maça çıkacaklarını belirten M. Ali Han:
“Karaman bu takıma güveniyor, inanıyor. Her geçen hafta artan destek bizleri daha güçlü kılıyor. Pazar günü şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden olan Alagöz Holding Iğdırspor’u konuk edeceğiz. Stadı tamamen dolduralım ki, Karaman’ın bu davaya nasıl inandığını herkese ispat edelim. Seyirci rekoru kıralım ve 90 dakika sonunda zaferi birlikte kutlayalım. Bizim davamız kutlu, yolumuz çetin. Sahada ölümüne mücadele veren futbolcularım, Teknik Direktör Zafer Hızarcı’nın alın terlerinin karşılığı şampiyonluk olacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Zafer omuz, omuza yürüyenlerindir. Karaman kol, kola girecek, omuz, omuza kutlu davada zafere ulaşacaktır. Manevi desteğe ihtiyacımız var, bunu halkımızdan hep gördük, pazar günü de bu desteğin zirve yapacağına inanıyorum. Bu Karaman davasıdır, Karamanlının davasıdır. Biz birlik olduğumuz sürece bizim hakkımızdan kimse gelemez ve bizi kimse yolumuzdan çeviremez.”
SEVDA ATEŞİMİZ HİÇ SÖNMEYECEK 
Karaman’a yürekten sevdalıyız, bu kente olan aşkımız Karaman’ı ilelebet payidar bırakacaktır diyen Onursal Başkan M. Ali Han:
“Beklediğimiz desteği almamız gereken yerlerden alamadık. Ama halkımızın bizim yanımızda olması bizim gücümüzü, şevkimizi artırıyor. Şanlıurfa’ya bakın, Kütahya’ya bakın, birçok ilde takımlarına atanmış ve seçilmişler nasıl destek veriyorlar. Milletvekillerimiz Dr. Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser hep yanımızda oldular, Atakan Ünver’de maçlarımızda bizi yalnız bırakmadı. Sanayicilerimizden ses yok, iş adamlarımızdan ses yok. Bu Karaman meselesi, bu takım Karaman’ın takımı. Biz halkımız ile çok büyük şeyler başarmaya kararlıyız ve halka rağmen hiçbir şeyin olmayacağını bildiğimiz için onların sevgiler ile tüm zor engelleri aşacağız. Her şeyin zamanı gelecek ve o zaman biz gerekli söylemleri yapacağız.”