"YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

TAKİP ET

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, heyelan sebebiyle kapanan SilifkeMut yolunun kısa zamanda açarak hizmet vermesi için çalışmaların devam ettiğini   ve vatandaşa hizmet için yorulmadan

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, heyelan sebebiyle kapanan SilifkeMut yolunun kısa zamanda açarak hizmet vermesi için çalışmaların devam ettiğini   ve vatandaşa hizmet için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Ak Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, konu  ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Silifke-Mut Yolu'nda heyelan sebebiyle kapanan kesimin açılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği ön planda. Sayın  Cumhurbaşkanımız acele kamulaştırma kararını onayladı, kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Yol,en kısa sürede açılarak hizmete sunulacak.

Ayrıca muhtarlarımızın taleplerinden biri olan Silifke-Mut Yolu ile Ekşiler Mahallesi arasında bulunan ve 14 mahallemizi ilgilendiren 10 kilometrelik yolun asfaltlanması çalışmasına başlandı. İnşallah bu haftasonu tamamlanarak milletimizin hizmetine sunulacak. Hayırlı olsun.

ELVAN ULAŞTIRMA BAKANI İLE BİRARAYA GELDİ

TBMM Palan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, yatırımların ele alındığı toplantıda Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan , Bakan Karaismailoğlu ile görüşmesini ise şu şekilde duyurdu:

“Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın  Adil Karaismailoğlu ile Mersin yatırımlarını ele aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda ilimizdeki tüm ulaştırma yatırımlarının daha da hızlandırılması ve bir an önce milletimizin hizmetine sunulması yönünde irade ortaya çıktı. Sayın  Bakanımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Mersin için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.