"Yeniden tarih yazacağız"

TAKİP ET

Aday tanıtım programında konuşan AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, 'Klasik Belediyecilik' yapmayacaklarını söyleyerek, 'Şimdi yeniden tarih yazma zamanı, yeniden büyük ve güçlü Karaman'ı inşa etme zamanı. Hiç kuşkunuz olmasın. Eğer Mevlüt Akgün aday ise bu işi başarır' dedi

AK Parti Karaman’da belediye başkan adayını coşkuyla karşıladı. Yaklaşık 200 kişilik karşılamaya muhatap olan AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, herkesi tek tek selamladı.

 

Daha sonra parti binası önünde hazırlanan kürsüde halka hitap etti. 

 
Karaman’ın 2002’den beri “AK Parti” ve “Recep Tayyip Erdoğan” dediğini söyleyen Akgün, “Peki, AK Partiye destek oldu da ne oldu? Şehrimize şöyle bir bakın… Bu şehrin duble yollarını yapan AK Partidir… Bu şehrin toplu konutlarını yapan AK Partidir… bu şehrin doğalgazını getiren AK Partidir… Bu şehrin üniversitesini inşa eden AK Partidir… Bu şehrin tıp fakültesini, diş hekimliği fakültesini açan AK Partidir… Bu şehrin yeni sistemiyle hastanesini inşa eden AK Partidir…Bu şehre su getirdik. Bakın… Şimdi bedava su veriyorlar, İbrala Barajını yapan AK Partidir… Barajları inşa eden AK Partidir… Velhasıl, Karaman’a değer katan parti AK Partidir. En son… Hızlı treni getirdik değil mi? Hızlı trenin zekatı bile bunların yaptığından fazla gelir, arkadaşlar” dedi.

  

Akgün konuşmasının devamında suya zam 2019 yılında Karaman Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan MHP’li Savaş Kalaycı’nın suya hiç zam yapmamasını farklı bir açıdan değerlendiren Akgün, 2002 yılından 2019 yılına kadar AK Partide olan Karaman Belediyesinin yapılan son yerel seçimlerde MHP’ye kaptırılmasına da bir atıf yaptı. Akgün, “Karaman, AK Partiye güvenmekle, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında Karaman Kalesi gibi dimdik durmakla çok iyi bir iş yaptı. Ama bir nefes alınmamız istendi… ‘Çok koştunuz, çok yoruldunuz, bir dönemi cumhur ittifakının bir ortağına teslim edelim’ denildi. Biz kenarda nefeslendik, nefeslenirken boş durmadık, antrenman yaptık, koştuk… Şimdi yeniden tarih yazma zamanı, yeniden büyük ve güçlü Karaman’ı inşa etme zamanı. Hiç kuşkunuz olmasın. Eğer Mevlüt Akgün aday ise bu işi başarır” şeklinde konuştu. 

KARAMAN ÇIĞIR KERVANINA KATILACAK

31 Mart gecesi AK Partinin bayrağını belediyenin burcuna dikmeyi hedefleyen Akgün, “Biz 3 dönem milletvekilliği yaptık. Bu dönemde Karaman’ın her köşesine hizmet ettik. İnsanlarımızla gönülden kalbi bir bağ kurduk ve halen telefonlarımız susmuyor, hemşerilerimiz bizlere teşekkürlerini ifade ediyor. ‘Peki… Mevlüt Akgün, 31 Mart’ta belediyeyi alacaksın da ne olacak? Madem bu dönem Türkiye Yüzyılı dönemi… bu dönem, AK Belediyecilik bir çığır açacak… İşte bu çığır kervanına Karaman’da en güçlü şekilde katılacak” diye konuştu.

 

HİZMET KÖPRÜSÜNÜ KURACAĞIZ

Akgün, belediye başkanlığı görevine gelirse Karaman’da yapacakları hizmetin 3 ayağı olacağını ifade ederek, “Ankara’da Cumhurbaşkanımız, merkezi hükümetimiz ve bakanlarımız olacak. Hizmetin birinci ayağı bu. İkincisi, kıymetli vekillerimiz. İkinci ayağı bu. Üçüncüsü de Karaman’da Mevlüt Akgün belediye başkanı. Dolayısıyla hizmet köprüsünü kuracağız. Hep birlikte ele ele vererek modern, güçlü, kalkınan sürekli gelişen belediyeciliği inşa edeceğiz” şeklinde konuştu. 

KLASİK BELEDİYECİLİK YAPMAYACAĞIZ

“Klasik belediyecilik yapmayacağız” diyen Akgün, “Klasik belediyecilik nedir? Yol yapar, park yapar. Ama şehri başka bir noktaya taşıyamaz. Bakın bu şehrin merkezinin kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Çarşı merkezimizde, sanayimizde kentsel dönüşümü başaracağız. Karaman’ı rahatlatacağız… Trafiğini rahatlatacağız ve ortaya koyduğumuz projelerle ‘klasik belediyecilik’ değil; Karaman’ı büyüten, Karaman’ı kalkındıran Karaman’a yeni yatırımlar çeken çok özel projelerle, hepimizin yıllardır beklediği, özlemini çektiği Büyük Karaman’ı, Güçlü Karaman’ı güçlü Başkanla birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

KARAMAN’I AK BELEDİYECİLİKLE KAVUŞTURACAĞIZ

 
2023 Genel seçimlerini örnek gösteren AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, “Tüm teşkilat olarak varımızla yoğumuzla seçimlerde koşturacağız. Hepimiz bu başarıyı elde edeceğiz. Adayımız, kurucu il başkanımız, 3 dönem Milletvekilimiz Karaman'ın her yerinde, tüm ilçelerinde, tüm mahallelerinde emeği olan, herkesin rahatlıkla ulaşabildiği, herkesin çok sevdiği Mevlüt Akgün Bey, Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Karaman Belediye Başkan Adayı olmuştur. 2024 Mahalli seçimlerinde tekrar AK Belediyeciliği Karaman'a kavuşturacağız, hayırlı olsun” dedi.

 

MİKROFONUN SAHİBİ AKGÜN’DÜR

31 Mart Seçimlerine güzel bir adayla gireceklerini söyleyen AK Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam, “Bugün mikrofonun sahibi, 13 yıl Milletvekilliği ve kurucu il başkanlığı yapmış, insanımızın gönlünde taht kuran Mevlüt Akgün’dür Karamanımızı tekrar Ak Belediyecilikle buluşturacağız. Hayırlı olsun 

 

HİZMET NOKTASINDA BİZİMLE KİMSE YARIŞAMAZ

Seçimlerde galip geleceklerine gönülden inandıklarını ifade eden AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, “Her yerde olduğu gibi Karamanımızı da Ak belediyeciliğe ve İlkeli bir siyasete kavuşturacağız. Hizmet noktasında AK Parti ile ve AK Parti belediye başkanlarıyla yarışacak kimseyi tanımıyorum. Biz bütün bedenimizle bu davaya gönül verdik. Memleketimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz, hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Mevlüt Akgün AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Osman Sağlam Selman Oğuzhan Eser Murat Öztürk