Yeniden şahlanalım!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü TFF 3. lig 2. Grupta 24. hafta maçında deplasmanda Giresun temsilcisi Amberçay Eynesil Belediyespor ile karşılaşacak.

Karaman FK geçen hafta kendi evinde Kınay Bulvarspor ile 0-0 berabere kaldı. Temsilcimiz seyircisin önünde ummadığı bir puan kaybı yaşadı. Birçok net pozisyondan yararlanamayan temsilcimiz 1 puana razı olmuştu. Karaman FK, Amberçay Eynesil Belediyespor maçı hazırlıklarını Karaman’da çok sıkı şekilde sürdürüyor. Karaman Futbol Kulübü’nde önemli maç öncesi bir eksik bulunmuyor. Teknik direktör Şaban Yıldırım’ın tek hedefi mutlak galibiyet. Yıldırım seri galibiyetlerle zirve yarışından kopmak istemiyor. Temsilcimizin rakipleri Armoni Alanya Kestelspor ve Alagöz Holding Iğdırspor’un bu hafta oynayacağı müsabaka, Kestelspor takımının kaza yapması sebebi ile ertelendi. Eynesil Belediyespor maçı öncesi Abdulsamet Kırım, Ensar Kemaloğlu ve Umut Dilek sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Temsilcimiz 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile ligde 44 puanla 3. sırada yerini alıyor.
Karaman FK’nın rakibi Amberçay Eynesil Belediyespor ise ligde 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 29 puanla Play-off potasının gerisinde 8. sırada yer alıyor.
Karaman FK –Eynesil Belediyespor müsabakası 19 Mart 2023 Pazar günü saat 14.00’da Vakfıkebir İlçe Stadında oynanacak.