Yeniden doğalım!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü TFF 3. lig 2. Grupta 26. hafta maçında deplasmanda Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak.

Son 4 maçta sadece 6 puan toplayan temsilcimiz şampiyonluk yolunda önemli puanlar kaybetti. Kötü gidişata dur demek isteyen Karaman FK, Ayvalıkgücü Belediyespor maçı hazırlıklarını Karaman’da çok sıkı şekilde sürdürüyor. Ayvalıkgücü Belediyespor maçı öncesi İlyas Ural Kırmızı kart cezalısı, Ensar Kemaloğlu ise sarı kart cezası nedeni ile takımdaki yerini alamayacak. Abdulsamet Kırım ve Orhan Nahırcı ise sarı kart sınırında bulunuyor. Temsilcimizde Umut Dilek sarı kart cezasını geçen hafta Velimeşespor maçında çekti. Teknik direktör Şaban Yıldırım’ın forma şansı vermesi durumunda Umut Dilek sahadaki yerini alabilecek. Karaman Futbol Kulübü geçen hafta aldığı evinde aldığı beraberliği, güçlü rakibi Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında deplasmanda alacağı galibiyet ile unutturmak istiyor.
Temsilcimiz 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile ligde 4 puanla 2. sırada yerini alıyor.
Karaman FK’nın rakibi Ayvalıkgücü Belediyespor ise ligde 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 35 puanla Play-Off hattında 6. sırada yer alıyor.
Ayvalıkgücü Belediyespor - Karaman Futbol Kulübü maçı 1 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de Ayvalık Hüsnü Uğural Stadında oynanacak.