Yazıklar olsun!

TAKİP ET

Karaman Araştırma ve Eğitim Hastanesinin başarılı Başhekimi Dr. Ahmet Yılmaz'ın sözleşmesi uzatılmayınca, Yılmaz görevini bıraktı.

Türkiye’de yaşanan Pandemi sürecinde sağlık alanında hizmetleri adeta reform yaparak başarısını onaylatan Karaman Araştırma ve Eğitim Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Yılmaz görevinden ayrıldı. Yürüyen tekerleğe çomak sokan çirkin anlayış bu defa Karaman Araştırma ve Eğitim Hastanesinde hortladı. Hizmetten rahatsız olan birileri bu defa başarılı başhekimin ayrılmasına sebep oldu.
Konu ile ilgili olarak Gazete Anadolu geniş çaplı araştırmasını yürütürken, bu pis işe kimin ne işin hamle yaptığı gerçeğini kısa zamanda hemşehrilerimiz ile paylaşacağız.
Ak Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser ile Ak Parti il başkanı Abidin Çağlayan’ın bu yanlışa dur demek ve yanlıştan dönülmesi adına atacağı adımlar ise merakla bekleniyor.
Aklı selim anlayışın ortaya çıkması için, şahsi kaprisler nedeniyle başarılı ekibin dağılmasına kim göz yumuyorsa bu şehre kötülük ediyor demektir.
Bu yanlışın düzeltilmesi adına top şimdi, şehir adına duyarlı olan Ak Parti Milletvekilleri Recep Şeker ile Selman Oğuzhan Eser’de. Vekillerin bu tezgahı kuran çürümüş zihniyetin oyununu bozması isteniyor.