Ya kazanın, ya da kazanın!

TAKİP ET

TFF 3. Ligde son 7 haftaya giriyoruz, Karaman F.K mutlaka ligde kalmak zorunda

Karaman’a Babayiğitlerle bir şans doğdu ve adeta büyük ikramiye vurdu. Karaman futbolunun yarınları çok parlak görünüyor ne var ki; bu yıl kesinlikle ligde kalmamız lazım ki, yeni sezonda büyük hayallerimiz için adımlar atılsın.
Ligin boyu kısalmaya devam ediyor ve adeta cüceleşen bir ligdeyiz artık. Son 7 haftaya girilirken, düşme hattı ateş çemberi. Bundan sonra puanlar aslanın ağzından midesine inmiş durumda. Ekipler can havliyle saldırıyor, rahat olanlar ise teşviklere sahip olmak için ölümüne saldırıyorlar. Rakiplerin durumunu bir kenara bırakıp, bizim maç kazanmamız gerekir. Önce gol sorunu çözülmeli, altı haftadır golde siftah yapamadık, gol atamadık. Son golümüzü 13 Şubat’ta sahamızda Elazığspor’u 1-0 yendiğimiz maçta, o sevinci yaşadık, dahası yok. Atmadan, kazanamayız, puan alamayız.
FATSA BELEDİYE MAÇI DÖNÜM OLSUN
Pazar sahamızda Fatsa Belediyespor’u konuk edeceğiz. Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşler ile Ahmet Kapar olmak üzere yönetim ellerinden geleni fazlası ile yapıyorlar. Futbolcuların her dediğini anında yerine getiren Ahmet Kapar’ın bir kulüpte yatmadığı kalıyor. Artık söz Teknik kadro ve futbolcularda. Bu maçı ya kazanın, ya da kazanın diyoruz. İlk yarıda meteliğe kurşun atarken, daha iyi mücadele ediyordunuz. Ne oldu, alacaklarınızı alınca bir rehavet mi çöktü üzerinize. Rakip kim olursa olsun, sahaya çıkın 90 dakika ölümüne mücadele edin, atın ve kazanın. Buda sizin mecburiyetiniz.
Teknik kadro sporcuları motive etmeli, artık Teknik kadro içinde balayı bitti, ligin gerçekleri önümüzde.
9 TAKIM KORKULU RÜYA’DA
3.Türkiye futbol ligi 1.grubunda son yedi haftaya girilirken, tehlikeli bölgenin içinde 9 takım yer alıyor. 34 puanlı Fatsa Belediyespor ile 33 puanlı Bergama Belediyespor her ne kadar bir adım önde de olsalar, onlarda tehlikenin içindeler. 31 puanla on ikinci Osmaniyespor’dan sonrası ateşin  tam içinde. 27 puana sahip olan Hendekspor ile Karaman F.K, , on beşinci Kahta 02 spor, 22 puanlı Elazığspor ile 21 puanlı Başkent Gözgözlerin işi bizden çok daha zor. 7 puanla son sırada yer alan Sancaktepe Belediyespor lige erken havlu atan ekip oldu.
Geçen hafta olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen Hendekspor-Kahta 02 spor ile Formül Erbaspor-Başkent Gözgözler karşılaşmaları da belirleyici olacak.
Oğuzhan Yılmaz