"Ya çıkacağız, ya çıkacağız"

TAKİP ET

TFF 3. Lig 2. Grubunda zirve yürüyüşünü sürdüren Karaman FK, dış sahada Amberçay Eynesil Belediyespor'u üstün bir oyundan sonra 3-1'lik skor ile devirerek, yoluna devam etti.

Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacaklarını ve takımın üst lige ya çıkacağını ya da çıkacağını söyledi.
Ligde kalan 9 maçında en az kayıp vererek sezon sonunda bir üst lig hedefine kilitlenen Karaman FK’nın seri başlangıcı olarak gördüğü Amberçay Eynesil Belediyespor deplasmanında üstün oyun sonunda skor üstünlüğünü de elde edip, 3 attığı maçta 3 puanın sahibi oldu. Puanını 47 yükselterek averaj ile ikinci sıraya çıkan Kırmızı-Beyazlılar kalan maçlarında en az kayıpla amacına ulaşmak istiyor.
M. ALİ HAN: “YA ÇIKACAĞIZ, YA ÇIKACAĞIZ”
Karaman FK’nın mimarı Onursal Başkan Mehmet Ali Han, bu takımın sezon sonunda hedefine mutlaka ulaşacağını belirterek:
“Bizde umutsuzluğa yer yok. Benim hiçbir zaman inancımda zayıflama olmadı. Sezon başında Karaman’ı layık olduğu üst lige çıkaracağız dedik ve biz o yolda yürüyoruz. Tabi, hesapta olmayan talihsiz şekilde kayıplar verdik zaten bunlar olmasa şimdi çok daha rahat ve farklı bir konumdaydık. Bu tür kayıplar futbolun içinde olan şeyler. Dünya’da her maçını kazanan takım yoktur. Örneklerini yeşil sahalarda hep birlikte yaşıyoruz. 9 haftadır kazanamayan ve gol dahi atamayan Arabam.com Konyaspor, 14 haftadır kaybetmeyen Galatasaray’ı yenebiliyor. Ligde 9 karşılaşmamız var ve bu köprünün altında çok suların geçeceğini hep söylüyorum. Biz kendi işimize bakacağız, bu takım kendi oyununu oynarsa sahadan istediği her sonucu alabilecek kapasiteye sahiptir. Benim teknik kadro ve futbolcularımıza güvenim sonsuzdur. Birlik, beraberliğimizi bozmadan o kupayı hep birlikte kaldırmak için gün sayıyoruz. İnanıyorum ki; grupta kalan haftalarda en az kayıp veren takım biz olacağız. Karaman FK bu yıl ya çıkacak, ya çıkacaktır. Biz yeni sezonda TFF 2. Ligde olacağız.”
ERGENE VELİMEŞESPOR HAZIRLAKLARI BAŞLIYOR
Hafta sonunda sahasında ligde düşme potasında yer alan Ergene Velimeşespor’u konuk edecek Karaman FK, Amberçay Eynesil Belediyespor karşılaşması sonrasında pazartesiyi dinlenerek geçirdi ve çalışmalar bugün başlayacak.
Teknik Direktör Şaban Yıldırım, deplasmanda alınan farklı galibiyetten memnun olduğunu belirtti ve   bundan sonra her maçı bir final havasında oynayacaklarını söyledi.