Vali Tuncay Akkoyun Başyayla'da

TAKİP ET

Vali Tuncay Akkoyun, gerçekleştirdiği Taşeli Bölgesi ziyaretleri kapsamında Ermenek ilçesinin ardından Başyayla ilçesini ziyaret etti.

Başyayla ilçesinde ilk olarak Kaymakamlık ziyaretinde bulunan Vali Tuncay Akkoyun, Başyayla Kaymakamı Seda Gür’den ilçenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı. 
Daha sonra Başyayla Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Akkoyun, başkan Ahmet İpek’ten belediyenin ilçedeki faaliyetleri hakkında bilgi alarak, hizmet binası içerisinde yer alan esnafla bir araya geldi, sorun ve taleplerini dinledi.
Program dahilinde Vali Akkoyun, Başyayla Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine bağlı olan sanat atölyesinde incelemelerde bulunarak, özel öğrencilerin yapmış olduğu maket ve model uçak tasarımları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Vali Akkoyun, yapılan uygulamaların özel öğrencilerimizin becerilerinin farkına vardıklarında yüzlerindeki mutluluklarını görmenin ve topluma kazandırılmalarının büyük bir başarı olduğunu ifade ederek, bu çalışmalara katkı ve destek sağlayan herkese teşekkür etti.
Ziyaret ve incelemelerin ardından Vali Tuncay Akkoyun ilçeden ayrıldı.