Vali Işık'tan babayiğitlere destek

TAKİP ET

Karaman'ın batan gemisi Karaman Belediyespor'u yeniden hayata döndürmek için büyük fedakarlık yapan Karamanlı hemşehrilerimiz Mehmet Ali ve Süleyman Han Vali Alpaslan Işık ile görüştü.

Karaman’da son günlerde sporseverlerin ve tüm Karaman halkının bir anda sevgilisi haline gelen ve spor kamuoyu tarafından Babayiğit olarak adlandırılan Han kardeşler, Vali Mehmet Alpaslan Işık ile Karaman Belediyespor'un geleceği ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdiler. Vali Işık’a projelerini, tesisleşme yönündeki görüşlerini aktaran Mehmet Ali Han ile Süleyman Han, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile Karaman Belediyespor yönetiminden çıkacak kararı bekliyor. Vali Mehmet Alpaslan Işık ise Karaman Belediyespor için kolları sıvayan babayiğitlere destek verdi. Vali Işık takımın yükselmesi bugün olduğu gibi bundan sonrada elinden gelen bütün desteği vereceğini bildirdi. 
Han kardeşler, zamanla yarıştıklarını ve konunun olumsuz sonuçlanması ihtimalinin ortaya çıkması halinde bir bu hafta içi basın toplantısı gerçekleştirip, son durumu kamuoyu ile paylaştıktan sonra Almanya’ya döneceklerini açıkladılar.