Vali Akkoyun vatandaşlarla buluştu

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Açık Kapı Şube Müdürlüğü tarafından periyodik olarak düzenlenen Halk Gününde vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Valilik Yunus Emre Toplantı Salonu'nda vatandaşlarımızla tek tek görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Tuncay Akkoyun, iletilen ihtiyaç ve taleplerin çözümü için ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları verdi.
VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE DERMAN OLMAK, SORUNLARINI ÇÖZMEK, İHTİYAÇLARINI GİDERMEK İÇİN BURADAYIZ.
Vatandaşlarımızdan gelen taleplerin bizzat takipçi olduğunu belirten Vali Tuncay Akkoyun, Vatandaşlarımızın derdine derman olmak, sorunlarını çözmek, ihtiyaçlarını gidermek için buradayız. Vatandaşlarımızın daha mutlu daha huzurlu olması için gayret gösteriyoruz, çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın derdini, sıkıntısını, taleplerini ve görüşlerini ilk ağızdan dinlediğimiz Halk Gününe katılmak isteyen vatandaşlarımız görüşme taleplerini, Valilik binasındaki Açık Kapı Şube Müdürlüğü aracılığıyla, Alo 179 hattını arayarak veya Valilik web sitemizde yer alan Açık Kapı modülünden (https://www.acikkapi.gov.tr/) mobil olarak iletebilirler." ifadelerini kullandı.