Vali Akkoyun'dan Ermenek çıkarması!

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Ermenek ilçesini ziyaret ederek bir dizi programa katıldı.

Programına ilk olarak Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Tuncay Akkoyun, Kaymakam Hacı Kerim Meralden ilçedeki mevcut durum hakkında bilgi alıp çalışmalarında başarılar diledi.
Ermenek Adliyesi ziyareti ile programına devam eden Vali Tuncay Akkoyun, Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan ve Ermenek Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cafer Kemik ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Daha sonra Vali Tuncay Akkoyun, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayırın amcası merhum Mustafa Çayırın Ermenek Sipas Câmiinde kılınan cenaze namazına katıldı. 
Ardından Ermenekte esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Akkoyun, bir süre sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Dokuma Kursunu ziyaret eden Vali Akkoyun,  özel gereksinimli kursiyerlerin çalışmalarını inceledi dokuma sanatı ile ilgili bilgi aldı.
Ermenek programı kapsamında Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Tuncay Akkoyun, köy ve mahallelerdeki mevcut ihtiyaç ve talepleri dinledi. Muhtarların, devletimizin köy ve mahallerdeki temsilcileri olduğunu bir kez daha hatırlatan Vali Akkoyun, Muhtarlar köy ve mahallelerdeki gören gözümüz; duyan kulağımızdır. şeklinde konuştu.
Ardından Vali Akkoyun, Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Umut Kafede özel gereksinimli vatandaşlarımızın doğum gününe katılarak mutluluklarına ortak oldu.
Daha sonra kurum müdürleri ile bir araya gelen Vali Akkoyun, vatandaşlarımıza kamu hizmeti götürülürken hız-kalite dengesinin sağlanmasına vurgu yaparak, Bizler vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Kamu hizmetlerini gerçekleştirirken hız-kalite dengesini muhakkak sağlamalıyız. Bir hizmet hızlı gerçekleştirirken aynı zamanda kaliteden ödün vermemeliyiz. ifadelerini kullandı. Kurum müdürleri ile kamu hizmetleri ile ilgili değerlendirme gerçekleştiren Vali Akkoyun, kurum müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi.
Ermenek ziyaretine inşaatı devam eden spor tesisi ile devam eden Vali Tuncay Akkoyun, tesiste incelemelerde bulunarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebekten inşaat süreci hakkında bilgi aldı.
Akşam saatlerinde Vali Tuncay Akkoyunun katıldığı etkinlikle Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi kapsamında Ermenek Barajına 440 bin yavru sazanı salımı gerçekleştirildi.
Daha sonra Vali Akkoyun, Güneyyurt beldesinde inşaatı devam eden spor salonunda incelemelerde bulunarak, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arıdan inşaat süreci hakkında bilgi aldı.
Ermenek programını Kazancı Belediyesini ziyaret ile sonlandıran Vali Tuncay Akkoyun, Kazancı Belediye Başkanı Muhittin Tuncel ile bir süre sohbet ederek, Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaretlerde Vali Akkoyuna kurum müdürleri de eşlik etti.