Vakit Karaman vakti

TAKİP ET

Final biletini kapmak için Orduspor 1967 maçı için umuda yolculuğumuz başladı

Şampiyonluk kupasının bir ucundan tutan Karaman F.K, Play-Off 2.tur 2. maçında salı günü Orduspor 1967 AŞ deplasmanında final biletini almak için mücadele edecek. İlk maçta rakibini 1-0’lık skorla devirerek avantaj elde eden Kırmızı-Beyazlılar zorlu müsabaka için Ordu’ya uçtu.
TAKIM ADANA’DAN UÇTU
Salı günü Ordu stadında oynanacak olan zorlu maç için Karaman F.K takımı dün öğle saatlerinde karayolu ile Adana’ya geçti ve oradan Trabzon’a uçtu. Ordu’ya geçen temsilcimiz kamp yapacağı otele yerleşerek, maç saatini beklemeye başladı.
TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off 2. eleme 2. karşılaşması olan Orduspor 1967 AŞ ile Karaman F.K arasındaki mücadele 6 Haziran 2023 Salı günü saat 20.00’de Yeni Ordu stadında oynanacak.
BERABERLİK VE GALİBİYET BİZİ FİNALİST YAPAR
Karaman F.K sahasında ilk maçta Orduspor 1967 AŞ’yi tek gol ile mağlup ederek avantajı yakalamıştı. Zorlu 90 dakikanın beraberlikle sonuçlanması veya Karaman F.K’nın her türlü galibiyeti sonunda finali ismini yazdıran taraf temsilcimiz olacak.
Ev sahibi Orduspor 1967 AŞ’nin turu geçmesi için 2 farklı galibiyete ihtiyacı var. Karşılaşma 1-0, 2-1, 3-2 gibi skorlarla sonuçlanması yani tek farklı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona ermesi halinde ise 15’er dakikalık 2 devre uzatmaya gidilecek. Sonuç burada da değişmezse penaltı atışları sonunda finale yükselecek takım ortaya çıkmış olacak.
BİZ OYUNUMUZU OYNARSAK
Karaman F.K hiç kuşku yok ki bu grubun en güçlü ekiplerinden birisi. Karaman olarak sahaya bize yakışan oyunumuzu yansıtır, oyuncularımız son maçlardaki mücadelelerine burada da devam ettirdikleri taktirde ne saha ne seyirci avantajı bizi bağlamaz. O sahada zor olanı başarır, final biletini alarak finalde Armoni Alanya Kestelspor’un rakibi oluruz.
Biz rakibimizden daha güçlü bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Ligin ilk yarısında aynı sahada 3-2 kaybettiğimiz maçı gözümün önüne getirelim, nasıl mağlup olduğumuzu hatırlayalım. Deplasmanda 1-2’lik skor üstünlüğü yakaladık, ardından yüzde yüz kaçırdığımız bir pozisyon var ki onu gole çevirsek o maç orada bitmiş olacaktı. 
Ligde Karaman’da ağırladığımız rakibimizi ilk 45 dakikada sahadan sildik. 2-0’ı yakaladık ve 5 olacak derken, şansız bir penaltı, tesadüf bir gol ile 2-2 berabere kaldık. Play-Off maçında ise eze eze yendik.
Demek oluyor ki biz takım olarak daha güçlüyüz, daha iyiyiz. Biz Karaman F.K gibi oynayalım, 25 bin kişi önünde final biletini cebine koyarak dönen taraf olmamamız için hiçbir sebep yok.
Haydi Karaman F.K. mutlu sona iki kaldı. Önce Orduspor’u bir saf dışı bırakalım, sonrasında kupayı final maçı sonunda Karaman’a getirecek güce, yeteneği, bilgi, birikimine sahipsin. Karaman size inanıyor, size güveniyor. Tabi maç sahada kazanılır, final bileti de sahada verilecek mücadele ile olur. Siz başarırsınız,başaracaksınız…