Karaman yeniliklerle buluşacak

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcısı Ali Özkor, Yönetim Kurulu üyesi Hasan Ali Topbaş ve Ticaret Borsası üyeleri 2023 yılı Tüyap Konya Tarım Fuarını ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş açıklamasında; Türk Tarım sektörünün gururu, konusunda ülkenin en fazla ziyaretçiyi ağırlayan Konya Tarım Fuarı artık sadece ülkemiz açısından değil, Avrasya coğrafyasının da sektöründeki en önemli ve en verimli buluşmalarından biri haline gelmiştir.
Uzun zamandır üyelerimize yararlı olabilecek fuarların takipçisiyiz. Burada düzenlenen fuar, birçok meslek grubumuza hitap ediyor. Üyelerimizin işleri ile alakalı yeni fikirler edinebileceği, işlerinde kullanabilecekleri makine ve teknolojileri burada bulabileceklerinden, bütün üyelerimizi fuara davet ettik ve Konya Fuarına katılımlarını sağladık.
Karaman Ticaret Borsası, üyeleri ile birlikte kocaman bir aile ve bu ailenin birlik beraberliğinin artması için bu tip organizasyonlara ihtiyacı var. Bizler de bunun için buradayız. Elimizden gelen bütün desteği üyelerimize aktarmak için canla başla çabalıyoruz.’’
Öncelikle bize katılan ve bizimle birlikte Konya Fuarına gelen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Üyelerimize faydalı bir organizasyon gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. ’dedi.
Üyeler ise yapılan fuar ziyareti ile ilgili olarak, borsa yönetimine teşekkür ederek, borsanın yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyoruz. Bu tip organizasyonlar tarımdaki teknolojik süreci takip etme açısından bizler için çok önemli, bundan sonraki süreçte de böyle organizasyonların devam edeceğini umuyoruz.’’ dediler.