Ünver: "Umutları Yeşertmek İstiyoruz"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 4 Aralık Cumartesi günü Mersin'de düzenleyeceği "Milletin Sesi" mitingi siyaseti hareketlendirecek.

Türkiye'nin bir anlamda kaderinin şekilleneceği milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeni bir anlayışla ülkeyi yönetmeye talip olan Millet İttifakı'nın bir parçası olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin Mitingi ile meydanlara iniyor. Son yıllarda kalabalık milletvekili gruplarıyla Anadolu'yu il il dolaşan, sorunları dinleyip çözüm önerilerini anlatan CHP'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu da kanaat önderleri, sivil toplum temsilcileri, değişik toplum kesimleriyle küçük gruplar halinde görüşme ve toplantılar yaparak gelecek döneme ilişkin görüşlerini paylaşıyordu. Bu anlamda Mersin'deki " milletin sesi" mitingi ilk ve önemli bir aşama olacak.
Bu kapsamda Karaman CHP örgütü de gerçekleştirdiği ziyaretlerle Mersin'deki "Milletin Sesi" mitinginin amacını anlatıp, mitinge davet çağrısı yaptı. Ziyarete Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan, Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Recai Evcen, il ve ilçe yöneticileri katıldı.
Ziyaretler kapsamında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, Karaman Ziraat Odası, Karaman Ticaret Borsası ve Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ziyaret edildi.
Ziyaretleri ve mitingi değerlendiren CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver; "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 4 Aralık Cumartesi günü Mersin'de düzenleyeceği "Milletin Sesi" mitingine davet etmek ve mitingimizin amacını anlatmak üzere bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Devlet yönetemeyen, ekonomiyi batağa sürükleyen, zam yağmuru ile milleti perişan eden ve halkın umutlarını yok eden bir iktidarla karşı karşıyayız. Halkımız iktidardan umudunu kesmiş durumda ve yeni bir çıkış arıyor. Gelecek için umutlanmak istiyor. Biz de CHP olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde halkımızın umutlarını yeşertmek ve diriltmek mücadelesi veriyoruz. CHP milletvekilleri olarak örgütlerimizle birlikte aylardır ülkemizin dört bir yanında sahadayız. Milletimizin dertleri dağları aşmış durumda. Siyasette, yönetimde, ekonomide yeni bir anlayışın inşası gerekiyor. Demokrasilerde bunun yolu sandıktır, seçimdir. Bu meyanda demokrasinin gereğinin en kısa zamanda yerine getirilmesi çağrısını bir süredir yapıyoruz. Bunu bir kez de meydandan yapacağız. Bu kararımız, halkımızda büyük bir heyecan yarattı. İnşallah komşu ilimiz Mersin'de güzel bir miting yapacağız. Tüm halkımızı bu heyecanı görmeye, izlemeye davet ediyorum. Katılamayanları da uzaktan da olsa en azından coşkusuna ortak olmaya çağırıyorum. Mitingimize, gelecek için umut arayan herkesi bekliyoruz." dedi.