Umut içimizde olsun!

TAKİP ET

Karaman FK'da yaşanan Umut Dilek krizinin çözülmesi her iki taraf açısından da elzem ve önemli.

Kırmızı-Beyazlı forma ile rakip fileleri 11 kez havalandıran golcü oyuncunun Amberçay Eynesil Belediyespor karşılaşmasında kazanılan penaltı atmak adına yaptığı hamleler futbol adına hiç hoş olmasa da bir insanı kaybetmenin çok kolay olduğu, kazanmanın zor olduğunu biliyoruz. Onun için biz bu zor süreçte, zor olanı seçelim ve affetmek büyüklere mahsus gerçeğini hayata geçirerek, Bay Golün, yine gollerini izlemeye devam edelim.
Umut Dilek oldukça yetenekli, hırslı ve ligin üstünde bir oyuncu. Ne var ki, bazen hırslar insanları hataya zorlayabiliyor. Futbolunda yetenekli olması kimseyi ayrıcalıkla yapmaz, kulüp disiplini, Teknik kadronun takdiri hep ön planda olmak zorundadır. Her kim olursa olsun, Karaman FK’nın üzerinde olması mümkün değildir.
Amberçay Eynesil Belediyespor maçında Umut Dilek muhteşem, jeneriklik bir gole imza attı. Ardından kazanılan penaltıyı atmak adına, duygularına mağlup oldu ve sahada hoş olmayan görüntüler ortaya çıktı. Hırsından, adı ile özdeşleşen gol atma isteğinin dışa vurumuydu bu, tasvip edilmeyen hamleler. Karaman FK formasını giyen tüm oyuncularımız bizim çocuklarımız. Aile içinde olduğu gibi, çocuklarımızın da zaman, zaman yaptığı hatalara nasıl göz yumuyor, kriz olmaması adına affedici oluyor, bir Anne, bir Baba şefkati ile yaklaşıyorsak, Umut Dilek olayında da aynı sevecenliği göstermeliyiz.
Hatırlayalım, Umut Dilek ilk yarıda evimizde oynadığımız ve penaltıdan Akın Akman’ın attığı gol ile kazandığımız maçta da hırsından neler yaptı. Sahaya çıkarken kendini sadece gol atmaya odaklayan yani takımın başarısından başka bir şey düşünmeyen Umut Dilek’i bu eksiği, bu hatası ile bağrımıza basmak zorundayız. Ailemiz içinde olduğu gibi, yaşamımızın her alanında sorunlar çıkıyor, önemli olan bu krizi iyi yönetmek ve kırmadan, dökmeden, prensiplerden taviz vermeden en güzelini bulmaktır. Alagöz Holding Iğdır önünde kazanılan penaltıda da Umut Dilek, atışı kullanmak için agresifti, hamleler yaptı ancak o dönemde bu kriz anında çözüldü ve yolumuza devam ettik.
Şimdi de aynı duyarlılıkla bunu çözmek zorundayız. Bu iki taraf içinde hayırlı olacaktır. Kralın Karaman FK’ya, bizim Umut Dilek gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var, bundan da önemlisi biz bir aileyiz…