"Türkiye Mazlumların Sesi Oldu"

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Ak Parti'nin 21.kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Ak Parti’nin 21.kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı ve şu görüşleri paylaştı:
“AK Parti 21 yıl önce Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde kurulup milletimizin de desteğiyle tek başına iktidar olma başarısını göstermiştir. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partimiz kurulduğu gün; artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözleri hala hafızalarımızda. 
14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleri ile artık emir alan ülke konumundan çıkıp emir veren ülkemiz, coğrafyamızda mazlumların sesi olmuştur. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, Ahirette intikal edenleri rahmet ve şükranla yad ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 21. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, Nice yıllara hep birlikte ulaşmayı yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.
#Bir Olduk 21 Olduk
#Yaş aldıkça güzelleşen sevdamız davamız Ak Parti’mizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun.”