Tuncay Fındıkçı Karaman FK'da!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezonu Belediye Kütahya sporda tamamlayan orta saha oyuncusu ile sözleşme imzaladı.

Karaman FK sezonun ilk transferini yaptı. Tuncay Fındıkçı ile her konuda anlaşan temsilcimiz imzaları attı. Bugün saat 13.00’da kendisini Karaman Futbol Kulübüne resmi olarak bağlayan imzayı atan Tuncay Fındıkçı; ‘’Bu şehrin başarısı için, Karaman FK forması için elimden gelen tüm mücadeleyi vereceğim. Tüm şehir ile birlikte başaracağız.’’ ifadelerini kullandı. 
Karaman FK Yönetim Kurulu üyesi Mesut Soyfidan ise ‘’Tuncay Fındıkçı ile anlaştığımız için çok mutluyuz. Karaman FK ailesine yeni bir kardeşimizi kazandırdık. Kendisi bize katıldığı için oldukça mutlu ve heyecanlı. İnşallah Tuncay ve diğer transferlerimiz ile bu sezonu şampiyonluk ile tamamlayacağız.’’ ifadelerini kullandı. 
Geçen sezonu Belediye Kütahyaspor da tamamlayan Tuncay Fındıkçı, Belediye Kütahyaspor ile 30 maça çıkıp 6 gol 1 asistlik performans gösterdi.
Tuncay Fındıkçı kariyerine Arsinsporda başladı, sırasıyla Darıca Gençlerbirliği, Tuzlaspor, 52 Orduspor, Elazığ Karakoçan, Ergene Velimeşe ve Belediye Kütahyaspor formalarını giydi.