TSYD'den Oğuz'a ziyaret 

TAKİP ET

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar ile genel merkez yönetim kurulu üyesi Murat Taşkın, TSYD Karaman il temsilcisi Hüseyin Oğuz'u ziyaret ettiler.

TSYD Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar ve genel merkez yönetim kurulu üyesi Murat Taşkın, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı ve TSYD Genel Merkezinin çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundular.
TSYD’nin Oğuz Tonksir ile çok yararlı ve mesleğe katkı sağlayan projelere imza attığını söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar, Anadolu spor basınının kendileri açısından çok önemli olduğunu , spor gazetecilerinin kimliklerine kavuşmaları için gerekenin yapıldığını kaydetti ve çalışmaları yakinen takip ettiklerini söyledi.
TSYD Karaman İl Temsilcisi Hüseyin Oğuz’da Karaman’da spor ve spor basını hakkında Genel Başkan Yardımcısı Çınar ile yönetim kurulu üyesi Taşkın’ı bilgilendirdi.
Genel Başkan yardımcısı Çınar ile Murat Taşkın, TSYD İl Temsilcisi Hüseyin Oğuz’a çalışmaları hakkında teşekkür ettiler.