Tolcay Ciğerci radarımızda!

TAKİP ET

Ara transfer döneminde kadroyu takviye etmek için kolları sıvayan Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han'ın radarına bu defa Almanya 'da forma giyen Tolcay Ciğerci girdi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir ve son olarak da Ankaragücü’nde forma giyen ve Milli takıma yeniden seçilen Tolga Ciğerci’nin kardeşi olan Tolcay Ciğerci, Karaman FK’nın transfer listesine dahil edildi.
Ay-Yıldızlı Milli formayı alt liglerde giyen ve attığı gollerle dikkati çeken aynı zamanda Alman vatandaşı da olan Tolcay Ciğerci, 2021 yılında Victoria Berlin takımından 1.lig ekiplerinden Samsunspor’a transfer olmuş ve ertesi yıl tekrar Almanya’ya dönerek VSG Altglieniche’de forma giymeye başlamıştı. Tolcay Ciğerci, bu forma altında oynadığı 13 maçta 7 gol ve 5 asist üreterek dikkatleri üzerinde çekmeyi başarmıştı.
Piyasa değeri 350 bin EURO olarak belirlenen Tolcay Ciğerci’nin menajeri ile görüşen Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, yakından tanıdığı ve kalitesine inandığı krampona Kırmızı-Beyazlı formayı giydirmek istiyor.
KURT’DAN SONRA CİĞERCİ
Almanya’dan Karaman FK’nın kadrosuna dahil ettiği Sinan Kurt transferi tüm Avrupa’da gündem olmuş ve Dünya’nın ileri gelen basın kuruluşları Sinan Kurt’un Karaman’a gelişini duyurmuş, transfer büyük yankı uyandırmıştı.
Kurt’tan sonra yine halen Almanya’da forma giyen Tolcay Ciğerci’nin, M. Ali Han’ın radarına girmesi ile gözler yeniden Karaman FK’ya çevrildi.