Ticaret Odasından, Borsa'ya taziye ziyareti

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı M.Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Karaman Ticaret Borsası Meclis Başkanı Cafer Binici’nin vefatı nedeniyle yerine Meclis Başkanı olarak seçilen Nurullah Güzeloğlu’na hayırlı olsun dilekleri ile birlikte Karaman Ticaret Borsasına taziye ziyaretinde bulundular. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. ’dediler.
Karaman Ticaret Borsası Meclis Başkanlığına seçilen Nurullah Güzeloğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Nurullah Güzeloğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ’Bizleri bu acılı günümüzde ziyaret ederek, acımızı paylaşan ve taziye ziyaretinde bulunan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Gökhan Alkan, Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederiz. ’dediler.