"Tesisi İstemeyenler Parmak Kaldırsın"

TAKİP ET

Karaman FK'ya kazandırılacak spor tesislerinin yeri konusunda çoğunluk sessizliği bürünürken, spor ve sporcu dostu, gençlerin abisi Ak Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, duyarsız kalmadı ve kısa zamanda tesisin yapılması adına yerin tahsisi için gerekli temaslarını sürdürdü.

Hazineye ait arazinin kiralama yöntemiyle Karaman FK’ya tahsis edilmesinde hiçbir mahsur olmadığının altını kalın çizgilerle çizen Milletvekili Selman Oğuzhan Eser:
“Bu hizmet Karaman’a yapılacak en büyük hizmetlerden birisi olacaktır. Gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzaklaşacak ve gençliğimiz burada spor yapma imkanı bulacak, bu şehirden Türkiye çapında sporcular yetişecektir. Han kardeşler bu konuda büyük özveri yapıyorlar, fedakarlıkla büyük paralar ile yatırım yapmak istiyorlar. Yerin tahsisi dışında bir talepleri yok, bu isteklerini yerine getirmek de hepimizin görevidir. Dün lafa geldiği anda mangalda kül bırakmayanlar nerede şimdi?
Bu tesisin ilimize kazandırılmasını istemeyen var ise çıksın açıkça gerekçeleri ortaya koysun ve vatandaşlarımızda kimin ne düşüncede olduğunu görsünler. Ben yer tahsisi için gereken ne ise onu yapmaya hazırım, bu hizmet gençlik yatırımıdır, Karaman yatırımıdır.”