Teşekkürler Rıza Valim

TAKİP ET

Geçmiş dönemde Karaman Vali Yardımcısı olarak görev yapan, halen Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı görevini yürüten Rıza Gençoğlu, Karaman F.Kyı yalnız bırakmadı ve en güzel günlerinin geçtiği Karamana saygı ve sevgileri iletti.

Cumartesi günü Kahramanmaraşta oynana 3.Türkiye ligi 2.grubuna dahil olan Kahramanmaraşspor-Karaman FK maçında, Vali yardımcısı Rıza Gençoğlu takımı yalnız bırakmadı ve tam destek verdi.
Karaman F.K Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Kulüp Başkanı Süleyman Han, Gazete Anadolu Sahibi Ayşe Oğuz, Karaman TSYD İl temsilcisi ve Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz ile bir araya gelen Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu:
Meslek hayatımızın en güzel günlerini Karamanda geçirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. O kadim şehri ve halkını unutmak mümkün değil. Karamanın benim yanımda çok ayrı, çok kıymetli bir değeri vardır. Karaman FKyı takip ediyorum ve çok iyi gidiyor. Bu takım için her türlü fedakarlığı yapan Mehmet Ali Han ve Süleyman Hana çok teşekkür ediyorum. Karaman çok güzellikleri hak ediyor ve inşallah bu yıl şampiyon olarak 2. lige yükselecektir. Karamanlı hemşehrilerimize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi gönderiyorum.