Teşekkürler Reis!

TAKİP ET

Hızlı trenimiz gecikmelide olsa geldi. Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni müjdeli haberler bekliyoruz.

Karaman adına önemli bir hizmet olan ve gecikmeli olduğu için muhalefetin ağzına sakız ettiği hızlı tren geliyor bak. Karaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü  yapacağı ziyarette yeni müjdeli haberler bekliyor ve başta Gödet kapalı devre sulama sisteminin hayata geçmesinin hızlandırılması başta olmak üzere dış havzalardan su getirilerek ülkemizin geleceği tarıma umut, hayat vermesini istiyoruz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü Karaman’a hızlı tren açılışını yapmak için geliyor. Yıllardır beklenen ve kaç defa tarih verilmesine rağmen bir türlü sefere çıkmayan hızlı trene hasret nihayet bitiyor ve Karaman adına bu büyük bir hizmet olarak bize dönecek. Türkiye’nin şanslı illeri arasana hızlı tren ile bir kez daha gireceğiz. Karaman-Konya-Ankara hızlı trenin mimarı Bakanımız Lütfi Elvan’a, bu projeye onay verip imza koyan Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, emeği geçenler ile milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz.
Tarım Şehri Karaman’ı ziyaretinde yeni müjdeli haberler bekliyoruz. 

KARAMAN’A SU GEREKİR
Üretime ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde Karaman tarihinin en önemli projelerinden biri olan Gödet kapalı devre sulama sisteminin hayata geçmesi için teknik ihalesi yapıldı. Yer teslimi müteahhit firmaya gerçekleştirildi. Bakanımız Lütfi Elvan’ın düğmeye bastığı Ak Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’in ısrarla takip ettiği ve tarım açısından tarihi bir hizmet olacak olan Gödet projesinin hızlandırılarak bir an önce hayata geçirilmesi için müjdeli haber bekliyoruz.
Çiftçiyi su çalıştırır, suyun olduğu yerde bolluk, bereket ve refah artar. Cumhurbaşkanı'mızdan Karaman tarihinin önemli projelerinden biri olan hızlı tren açılışında, ilimiz tarımının devam edilebilmesi için dış havzalardan su getirilmesi projelerinin hayata geçmesi konusunda Karaman adına üreticilerimiz adına destek bekliyoruz. Bu hayati önem arz eden, geçim kaynağı %80'i tarıma dayalı olan ilimizde üretimi sürdürebilmek için bu projelerin hayata geçmesine, üretimin devam edebilmesi için suya ihtiyacımız var. Hızlı Tren projesini ilimize kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Lütfi Elvan’a, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.