Tehditler Ordu'ya yakışmıyor!

TAKİP ET

TFF 3. Lig 2. Grubunda dahil olan Play-Off 2. eleme maçında Karaman FK’yı konuk edecek olan Orduspor 1967 A.Ş’ye yakışmayan söylemler, tehdit gibi açıklamalar Türk futboluna zarardan başka bir şey vermez. Futbol kültürüne sahip olan ve zamanında 1. ligde mücadele eden bir şehirde holiganlara fırsat vermek, ruhu Fair-Play olan spora çok büyük gölge düşürür ve bunun altından Ordu şehri kalkamaz.
TEŞEKKÜR ETTİLER, SAVAŞ İLAN ETTİLER
Karaman’da oynanan Karaman FK-Orduspor 1967 AŞ Play-Off maçı oldukça centilmence geçti. Maçtan önce tüm Karaman taraftarları Orduspor’lu futbolcuları tribünlere alkışlar içinde davet etti, Mor-Beyazlılar ise tribünlere fındık atarak karşılık verdi. Ordu takımı bu sezon belki de hiç yaşamadığı güzellikler yaşadı Karaman’da.
Orduspor 1967 A.Ş resmi sayfasından yayınlanan Teşekkür;
“1 Haziran 2023 Perşembe günü Karaman’da oynadığımız Play-Off yarı final maçımız için; karşılaşma öncesi ve sonrasında ilgi ve alakaları ile bizleri onurlandıran, güvenli bir şekilde müsabakanın tamamlanmasında yanımızda olan başta Ordu Emniyet Müdürü Sayın Doğu Ateş’e, Karaman Emniyet Müdürü Sayın Ayhan Taş’a ve görevli çalışan tüm herkese teşekkür ederiz.”
KARAMAN’I BEKLEYEN CEHENNEM
Teşekkür mesajının ardından aynı sayfada ‘KARAMAN’I BEKLEYEN CEHENNEMİN BİR BÖLÜMÜ” paylaşımı ile Orduspor tribünlerinin resmini paylaşan Orduspor 1967 A.Ş sayfasına bu hiç yakışmadı.
Önce teşekkür edip, ardından Cehennem sözcüklerinin kullanılması, ‘Bu ne perhiz, bu lahana turşusu’ sözünü akıllara getirirken, bu tutarsızlıktan başka bir şey değildir.
CANLI YAYIN YOK AÇIKLAMASI
Orduspor 1967 A.Ş resmi hesabından Karaman FK maçının önemin büyük olduğunu, cehennemi yaşatacakları bu maç için canlı yayının yapılmayacağını ilan ettiler. Canlı yayın olmayınca, ne yapacaklar, savaşa mı hazırlanıyorlar ki böyle bir uygulamaya gittiler, anlamak mümkün değil.
Karaman’da oynanan Karaman F.K-Orduspor 1967 AŞ karşılaşmasını Gazete Anadolu hesaplarından canlı olarak yayınladık. Ordu Altınordu Belediyesi yetkilileri aradılar, dev ekrandan Ordu halkının izlemesi için bizden izin istediler, biz hiç tereddüt etmeden spor kardeşliktir diyerek onay verdik ve o maç orada bizim üzerimizden dev ekrandan Ordu’lu sporseverlere sunuldu.
Kaç tane meslektaşımız, Gazeteciler Cemiyet Başkanımız, TSYD Ordu il temsilcisi talepte bulundular, hepsine yayın için onay verdik. Futbol taraftar ile izleyenler ile güzelleşir.
Ne yapmak istiyorsunuz anlamak mümkün değil. Canlı yayın olmayınca ne yapacaksınız, futbolculara mı saldıracaksınız, korkutacaksınız. 
Hiçbir şey yapamazsınız. Yanlış hesap Ordu’dan dönecektir. Burası Türkiye Cumhuriyeti Devletidir ve devlet yapması gerekeni mutlaka yapar.
Biz diyoruz ki, dostluk kazansın, biz diyoruz ki iyi olan kazansın. Böyle mide bulandıran küçük ayak oyunları ile bir yere varmak mümkün değildir. Orada, Ordu’da bir Karamanlının burnu kanarsa bunun altından kimse kalkamaz.