Taşeli'de 'Eser' fırtınası!

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, hafta sonunu Taşeli bölgesinde geçirirken, vatandaşlar ile bir araya geldi, dertlerini dinledi, sorunlara çare oldu.

MİLLETİMİZ BİZİ, BİZ MİLLETİMİZİ BIRAKMAYIZ
AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Güneyyurt’da esnafları ziyaret etti. Güneyyurt Belediye başkanı Ahmet Arı, Ermenek ilçe başkanı Mevlüt Sarıtaş, belde başkanları Mehmet Uyar,  İl Genel meclisi başkanı Eyüp Çayır, Kazancı belediye başkanı Muhittin Tuncel, ilçe ve belde teşkilatlar ile birlikte esnafları, vatandaşları tek tek ziyaret etti. 
Dillerde hep aynı cümle " Vekilim sıkıntılarımızı biliyorsunuz, bu işlerin üstesinden yine siz geleceksiniz. Herşeyin farkındayız. Çalışın, bizi onlara bırakmayın." Diyen vatandaşlara seslenen Milletvekili Eser: 
“Onlar bizi bırakmaz bizde milletimizi bırakmayacağız.”
ERMENEK TEMASLARI 
Dün olduğu gibi bugün de neşe ve kederimizi milletimizin sinesinde yaşadık. Diyen Eser:
“Duydukları sonsuz güvende bulduk gücümüzü. İşte bu yüzden ne onlardan ne de yürüdüğümüz yolumuzdan vazgeçeriz.”
Ermenek’de çarşı esnaflarımızı ilçe başkanımız Mevlüt Sarıtaş, Durmuş Açıkbaş, İl Genel meclisi başkanımız Eyüp Çayır, Kazancı belediye başkanımız Muhittin Tuncel, Kadın Kolları İl başkanımız Fatma Coştu, Gençlik Kolları il başkanımız Kemal Toprak, il, ilçe ve kadın kolları teşkilatımızla birlikte ziyaret ettik diyen vekil Eser, büyük takdir gördü.
MADEN SAHASI ZİYARETİ 
Uzun süredir üretime ara veren ve kapalı olan Cenne maden sahasını ziyaret eden Milletvekili Selman Oğuzhan Eser:
“Taşeli bölgemizde kapalı olan Cenne maden sahası içerisinde faaliyete yeni başlayan işletmeyi ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Maden işçilerimiz ve işverenimizin uzun bir aradan sonra birlikte barış ve huzur içinde gayretle çalışması bizi çok memnun etti. Orada yaşanan olumlu gelişmeler çalışma alanlarının daha da genişleyerek, çok daha büyük istihdam kapılarını aralayacağını işaret ediyor. 
Şahsım ve ilçe başkanımız Mevlüt Sarıtaş ile süreci yakından takip ederek, atılan her adıma destek olacağız.”