Tarlada hasat başladı

TAKİP ET

Kazımkarabekir İlçesi Kızılkuyu Köyünde 84 Dekar alanda 8 Milyon Lale Soğanı üretimi yapan Atlas Lale, 11-16 Nisan arasında yapılan görsel şölen sonrasında Hasat işleminin başlangıcı olan Çiçek Kırım işlemine başladı.
ATLAS LALE’DEN FİRMA TANITIM AÇIKLAMASI
“Yıllar sonra anavatanına dönen laleyi Latif Ateş Tarım Gıda Hayv. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak ATLAS LALE markasıyla sizlere sunmaktayız.
Kurucumuz Latif ATEŞ 1987-1992 yılları arasında Hollanda’da lale üzerine çalışmalarda bulunup; 5 yıllık lale üretimi tecrübesini 1992 yılından günümüze kadar ülkemizde lale ıslahatçılarıyla paylaşarak laleyi anavatanına geri kazandırmıştır.
Şirketimiz İç Anadolu bölgesinin Karaman ili Kazımkarabekir ilçesi, Kızılkuyu mevkiinde yer alan verimli topraklarda üretim yapmaktadır. ATLAS LALE olarak ürün yelpazemizin ana eksenini ‘’lale’’ oluşturmakla birlikte soğanlı, yumrulu ve köklü süs bitkileri alanında birçok ürün çeşidiyle faaliyette bulunmaktadır. Ürünlerimizi birçok saygın market, peyzaj firması ve çevre düzenlemesi yapan şirketlerin yanı sıra Türkiye genelinde ki Büyükşehir Belediyeleri, il ve İlçe Belediyelerine de göndermekteyiz.”