Spor Tesislerimiz 'Göz Kamaştırıyor!'

TAKİP ET

Ak Parti milletvekilleri ve Vali Işık'ın destekleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek harika işlere imza atıyor.

Karaman son dönemlerde kazandırılan spor tesisleri ile her kesimin gıpta ile baktığı kent konumuna gelirken, bir anda adeta tesis zengini olduk.
Her ne kadar sporun lokomotifi olarak kabul edilen futbolda arzu edilen başarılara imza atamasak da başarının temeli olarak olmazsa olmazı olan tesislerimiz açısından her geçen gün farklı bir kent konumuna gelmemiz oldukça sevindirici. 

BEBEK’İN BAŞARISI ALKIŞLANIR
Uzun dönem Gençlik Spor il müdürlüğü olarak şansız bir dönem yaşasak da Ali Osman Bebek’in göreve gelmesi ile son zamanlardaki şansızlığımızı da kırmış olduk. Abidin Terlemez’den başlayarak Ömer Ersöz, Mustafa Elduran gibi çok çalışkan müdürlerden sonra yaşanan talihsizlik Bebek müdür ile adeta son buldu.
Müdür Ali Osman Bebek, sessiz sedasız Karaman’ı bir spor şehri yapmak adına çok olumlu adımlar attı, atmaya devam ediyor ve tesis olarak üst lige doğru ilerliyoruz.

15 BİN KİŞİLİK STADYUM, KAPALI TENİS KORTU
Karaman’da 15 bin kişilik modern stadyum inşaatında sona yaklaşılırken, kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesi için gün sayıyoruz. Kazımkarabekir ilçesine yeni yapılan suni çim saha futbol sahası ise herkesin beğenisini kazandı. Ayrancı’ya halı saha projesinde geri sayım sürüyor.
Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın büyük katkıları ile kazandırılmak için düğmeye basılan ve ilimizde çok büyük bir eksikliği giderecek olan kapalı tenis kortunun ise Kasım ayı içerisinde hizmete girmesi bekleniyor. Bu arada açık tenis kortunun zemini de yenilerek, sporcuların hizmetine sunuldu.

KARAMAN’A YENİ HAVUZ
Karaman Gençlik Spor il müdürü Ali Osman Bebek, şehre yeni bir olimpik havuz kazandırmak için kolları sıvadı. Bakanlık ve genel müdürlük ile temasa geçilirken, yeni havuz için somut adımlar atıldı.Bu arada hizmet veren kapalı yüzme havuzunun da revize edilerek daha  kullanışlı hale getirilmesi için hummalı çalışma devam ediyor.

ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU HARİKA
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkez çok amaçlı spor salonunda fitness, sauna ile birlikte başta jimnastik ve güreş ile bir çok spor dalında Karamanlı gençlerin spor yapmasına imkan tanınıyor.
Komple sporcu olan Murat Yurdadön yönetiminde kusursuz ve mükemmel bir hizmet sunan çok amaçlı spor salonu yanında tamamlanarak hizmete açılan kaykay pisti ile de takdirleri üzerinde topluyor.