Söz konusu Karaman ise

TAKİP ET

Sudan sebeplerden çıkan kırgınlıkları bir kenara bırakma zamanı, M. Ali Han bu takıma zirve yaptırır

Süleyman Han başkanlığındaki Karaman FK’nın olağan üstü genel kurul kararı almasının ardından, gözler başkanlığa kimin getirileceğine çevrildi. Spor kamuoyu, Karaman FK’ya hayat veren Mehmet Ali Han’ı kulüp başkanı olarak görmek isterken, M. Ali Han’ın görev alması için bir kampanya başlatıldı.

BABAYİĞİTLE BÜYÜK HEDEFLERE ULAŞIRIZ

Karaman spor camiası takımın başkanlığına en doğru ismin Mehmet Ali Han olacağı yönünde birleşiyor.
Almanya’dan geldiği sezon kulübün borçlarının üstlenmesinin yanı sıra küme düşmesine kesin gözüyle bakılan bir takımın ligde kalmasını sağladı. Ertesi yıl kurduğu yeni bir kadro ile başarıdan başarıya koşarak Karaman ismini 2. Lig’e taşıyan Mehmet Ali Han, bilgi birikimi, sportif tecrübelerinin yanı sıra ekonomik gücünün olması nedeniyle, yeni sezonda şampiyonluk kovalayacak ekibi ancak böyle özelliklerde bir kişinin taşıyacağı inancı hakim oldu.

BÜYÜK DÜŞÜNEN BAŞKAN

Mehmet Ali Han, bilindiği gibi Karaman’a geldikten sonra şehrin tek temsilcisinin yerinin kesinlikle 3. Lig olmadığının altını kalın çizgilerle çizdikten sonra, takımı şampiyon yapma sözü vermiş ve bu sözünü de sezon sonunda Karaman FK’yı şampiyon yaparak yerine getirmişti.
Karaman FK için hep büyük projeler ortaya koyan Mehmet Ali Han, şehrin yerinin kesinlikle öncelikli olarak Spor Toto 1. Lig ardından da Süper lig olduğunu her platformda tekrarlıyor.

3 MİLYON EURO HARCAMA YAPTI

Karaman FK’da Onursal Başkan olarak görev yapan ve sezon başında kulüpten ayrılan Mehmet Ali Han, 1,5 yıl süre ile görev yaptığı süreç içerisinde cebinden yaklaşık olarak 3 milyon Euro’ya yakın bir harcama gerçekleştirdi.
Kulüp yöneticilerinin yemek parasını bile faturalandırdığı dönemlerde gözünü kırpmadan Karaman’ın başarısı için bu kadar yüksek meblağları veren Mehmet Ali Han için önemli olan hedeflere ulaşmak. Her platformda Karaman’ın gerçek yerinin Süper Lig olduğunun altını kalın çizgilerle çizen İmparator Mehmet Ali Han, kulübü aldığı taktirde, Karaman için bu hedeflerin çok uzak olmadığı gerçeğini kabul etmek gerekir.

HERKES BİRLEŞMEK ZORUNDA

Söz konusu Karaman olduğu için bu yolda tüm kesimlerin birlikte hareket etme zorunluluğu vardır. Geçmişte yaşanan kırgınlıklar, küskünler bir kenara bırakılarak, Karaman bayrağını zirveye taşımak adına her kesim bunun sorumluluğu altındadır.
Vali H. Engin Sarıibranim, milletvekillerimiz Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, İsmail Atakan Ünver, belediye başkanımız Savaş Kalaycı, sanayicilerimizin önderliğinde, Mehmet Ali Han başkanlığında, tüm Karaman halkının destekleri ile Karaman tarihini yeniden yazma zamanı olabilir.
Mehmet Ali Han’ın bu konudaki düşünceleri çok net ve açık, düşünce sadece Karaman’ın başarısı.
Aklın yolu bir.
Geçmişte ceviz kabuğunu doldurmayan sudan sebeplerle yaşanan gerginlikleri bir kenara bırakma zamanı. Valisi, vekilleri, Belediye Başkanı, Sanayicileri ve halk ile tek yumruk halinde birleşmiş bir Karaman’ zirveye oturur. 
Bunlar olmaz ise bizi hayal kırıklıkları bekler, bu şehir üzülür.

HÜSEYİN OĞUZ