Son kararı Başkan Kalaycı verecek!

TAKİP ET

Karaman'ın kanayan yarası olan Karaman Belediyespor'a hızır gibi yetişen Mehmet Ali ve Süleyman Han kardeşler, takımın dudak uçuklatan borcunu Karaman'ın gençleri için kabul etti. Takımın devir teslimi için son kararı Başkan Savaş Kalaycı'nın vereceği öğrenildi. 

Karaman’da son günlerde sporseverlerin ve tüm Karaman halkının gündemine oturan Karaman Belediyespor, bir güneş gibi yeniden şehre doğmaya hazırlanıyor. Berlin Kaplanı olarak bilinen ve Almanya’da Karaman’ı gururla temsil eden Mehmet Ali ve Süleyman Han kardeşler takımın başına geçerek Karaman’ı yakışan yere götürmek için kolları sıvadı.
Başkan Savaş Kalaycı ile görüşen Han kardeşler tesisleşmenin önemi ve biran önce transfer yasağının kaldırılması için harekete geçmek istediklerini bildirdi. Transfer içinde kolları sıvamak isteyen ve Karaman’a TFF 1. Lig hedefi koyan Karaman’ın gururu babayiğit Han kardeşler, takımın yaklaşık 1 Milyon 500 bin TL’yi geçen borcunu da kabul ettiler. Burada Karaman’ın menfaatleri söz konusu olunca parayı hiç düşünmeden kabul eden Han kardeşler tüm Karaman halkından takdir topladı. 
Takımın başına geçmek için Karaman Belediye Bakanı Savaş Kalaycı’nın vereceği kararı bekleyen Han kardeşler, birkaç gün içinde devir teslimin gerçekleşmemesi durumunda Almanya’ya dönerek kendi takımlarının başında devam edecekler.