Şok istifa!

TAKİP ET

2023 Seçimleri için Siyasi Partilerde hazırlıklar tüm hızı ile sürerken, Milletvekilliği adaylığı konusunda Partilerin takvimine göre teşkilat görevlilerinin istifaları da devam ediyor.

Karaman’daki Siyasi Partilerde de bu takvim işlemeye devam ediyor ve ilk istifa da geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar Milletvekili aday adayı olması nedeni ile görevinden istifa etmişti.
26 Aralık (Bugün) CHP’deki takvim gereği Milletvekili aday adayı olacak olan Teşkilat görevlilerinin istifa etmelerinin son gününde CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı da İl Başkanlığı görevinden Milletvekili aday adayı olacağı için İl Başkanlığı görevinden istifa ettiği açıklandı.
CHP Karaman Teşkilatından konu ile ilgili yapılan açıklamada;  
“İl Başkanımız Sayın Mustafa Cem Kağnıcı Genel Merkezimizin ilgili genelgesi uyarınca 2023 yılı içerisinde yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için İl Başkanlığı görevinden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktadır.
Başkanımıza 2000 yılında başladığı ve 2022 yılına kadar sürdürdüğü, 3 yılı İlçe yöneticiliği, 5 yılı Merkez İlçe Başkanlığı ve 3 yılı İl Başkanlığı olmak üzere yerine getirdiği tüm görevlerde partimize yaptığı hizmetlerden ve verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ediyor, çıktığı bu yolda kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.” MHP ve CHP’deki bu istifaların ardından gözler AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan’a çevrildi ve Çağlayan’nın Milletvekili aday adayı olup olmayacağı merak konusu oldu.