Şok! Belediyespor oyuncusuz kalabilir!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor'da maaşlarını alamayan 5 futbolcunun daha başka takımlarla anlaştığı ve yönetim değişimi gerçekleşmemesi halinde ayrılacakları öğrenildi. 

Transfer tahtasının kapanması nedeniyle elde kalan 18 oyuncu ile mücadele veren Karaman Belediyespor tarihe geçmek üzere. Teknik heyet,  futbolcular ve kulüp çalışanları aylardır maaş alamıyor. Maaş alamayan birçok futbolcu devre arası transfer döneminin açılmasıyla takımda ayrıldı. Kalan 18 futbolcudan 5 futbolcunun daha başka takımlarla anlaştığı ve alacaklarına karşılık sözleşmelerini feshedecekleri öğrenildi. Teknik kadro ise yönetim değişikliği ile maaşların ödeneceğini ve takımdan futbolcuların ayrılmaması için çabaladığı bildirildi. Adeta son nefesini vermek üzere olan Karaman Belediyespor’da Han kardeşlerin yönetimi devralmak için beklediği ve bütün olumsuzlukların son bulması için büyük bir umut oluştuğu gözlemlendi. Transfer sezonunun kapanmasına az bir zaman kalması ve devir teslimin yapılmaması ise taraftarları panikletti. 
Kahta maçına takım çıkamayabilir
5 futbolcunun başka takımlarla anlaştığı Karaman Belediyespor’da teknik heyet kara kara düşünmeye başladı. Pazar günü oynanacak Kahta maçından önce 5 futbolcu takımdan ayrılırsa büyük bir kaos ortamı oluşacak. Takımda kart cezalıları stoperler Burak Gürler ve İsmail Hasan Bakkal, Kahta 02 spor maçında görev yapamayacak. Böylece geriye sadece yedek kaleci dahil 11 futbolcu kalacak. Defans oyuncusu Batuhan Işık'ın da sakatlanmasıyla Belediyespor maça 10 kişi çıkacak. 
Bu kaos ortamının bitmesi için tüm şehir Başkan Savaş Kalaycı’nın vereceğe karara odaklandı. Başkan Kalaycı takımı Han kardeşlere devretmezse Karaman Belediyespor geçmişte Karamanspor’un başına gelen acı gerçeklerle karşı karşıya kalacak.