Siz başarırsınız, başaracaksınız!

TAKİP ET

Karaman FK oldukça başarı bir sezonu buraya kadar getirdi. Son üç maçı da alnının akı ile tamamlayarak üst lige çıkması ile spor camiasında tarih yazacak.

Yeni bir takımdık, ama Onursal Başkan Mehmet Ali Han orkestra şefliğinde kısa sürede oluşturulan sağlam karakterli, inanan oyunculardan kurulu Karaman FK emeklemeden, yürüdü, sonra da koşmaya başladı. Bu maratonu üst lig ile taçlandırmak ise en çok bize yakışacak.
GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ
Gerçekten çok iyi bir kadroya sahibiz. Bu takım kendine özgü oyununu sahaya yansıttığı anda ligde yenemeyeceği hiçbir takımın olmadığını, lig süresince hepimize gösterdi. Uzun lig maratonunda hiç hesapta olmayan kayıplar verdik, zaten onlarda olması bugün direk çıkan biz olacaktık. Ama şu bir gerçek ki, Rüya takım olarak nitelendirilen ekiplerin bile her maçını kazandığı görülmemiştir. Ligde her ekip inişli-çıkışlı süreler yaşar, biz de yaşadık. Arzu edilmeyen, can sıkıcı olaylar, takıma müdahaleler kayıplarda elbette etkin oldu ama artık, her şey geride kaldı.
Bugün yeni bir sayfa açma zamanı.
Hz. Mevlana’nın dediği gibi: “Dün, Dün de Kaldı Cancağızım, Bugün yeni şeyler söylemek lazım”
İşte bugün yeni şeylerin söyleme zamanı. Şunun şurasında sadece üç maçımız kaldı. Kazanalım, bu işi bitirelim ve sıfırdan kurulan yeni bir takım olarak ilk yılında şampiyon olarak Karaman FK ismini göndere yazdıralım.
Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Antrenör Muammer Pirinççi ile teknik kadro, Karaman FK’nın oyuncu topluluğu başarıyı hak ediyor ve o başarıyı yakalayacak güce sahip olduklarını da biliyoruz.
Başarılar Çocuklar. Siz başarırsınız, başaracaksınız.