Siyasetin tuzunu kokuttular

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Serin, özel mülkiyetine girilerek peşine adam takıldığını iddia etti

Seçimlere sayılı günler kala Karaman’da gündeme gelen ilginç iddialar kafaları karıştırıyor. Ak Parti Karaman Belediye Başkan aday adaylarından olan ve Mevlüt Akgün’ün aday olarak açıklanmasının ardından, FETÖ’yu işaret ederek, “Terör örgütlerinin arkasından gitmeyiz” mesajı ile dikkat çeken Fatih Serin’den önemli bir paylaşım daha geldi. 

Sosyal medya hesabından özel mülkiyetine girildiğini ve peşine adam takıldığına dair paylaşım yapan Ak Parti’de çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra Karaman Belediye Başkan aday adayı olan  Fatih Serin, “İnsanın özel mülkiyetine girecek kadar aptal olup yüzleşecek kadar cesareti olmayanlardan peşimize adam takıp korkup kaçanlardan ne köy olur, ne kasaba olur, ne de başkan olur vesselam...” dedi.

Serin’in bu paylaşımının altına ise ilk yorum Ak Parti eski il başkanı Süleyman Atik’den geldi. “Siyasetin tuzunu kuruttular. Millet sizi istemiyor” diyen Atik, “Hayrolsun kardeşim, kim bu olayın failleri? Bu ne cüret, dağ başımı burası? Birilerine mafyavari diziler kurgulayanlar, olayın bizatihi uygulamalı icraatını kendileri yapıyorlar. Yakışıksız olaylar bunlar, siyasetin tuzunu kokuttular, milleti tehdit ederek akıllarınca netice alacaklarını sanıyorlar. Millet sizi istemiyor kardeşim. Görün hayatın gerçeklerini, siz de hiç masum değilsiniz...” yorumunu yaptı. 

Serin’in paylaşımı ve Serin’in paylaşımının altına Atik’in böyle bir yorum yapması seçimler öncesi yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Ak Parti’nin dava adamları olarak kabul edilen Fatih Serin ile eski il başkanı Süleyman Atik’in bu paylaşımlarında hedefe koydukları isim ise ilginç olacak ki; Ak Parti’nin Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün’ün ta kendisi...