"Sevgi her engeli geride bırakır"

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Yunuskent Spor Salonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Bedensel Engelliler Yıldızlar/Gençler Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonası açılışına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek' in ve Vali Tuncay Akkoyun’un konuşmalarıyla devam etti.
Konuşmasına “Bugün, Ankara, Konya, Samsun, Zonguldak ve Karaman’dan 8 okul takımının toplam 96 sporcu ile Türkiye birinciliği için mücadele edeceği yarışmaya ev sahipliği yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Final Müsabakaları için ilimize gelen tüm sporcularımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum.” sözleriyle başlayan Vali Akkoyun, "Spor, özel gereksinimli vatandaşlarımızın hayata aktif katılımlarını sağlayan ve motivasyonlarını artıran mühim bir faaliyet alanıdır." ifadelerini kullandı.
“KARDEŞLERİMİZ, BİZLERİ SON DERECE SEVİNDİREN DERECELER KAZANMAKTA VE ŞANLI AL BAYRAĞIMIZI GURURLA DALGALANDIRMAKTADIR”
Ardından Vali Akkoyun, yaşamın her alanında özel gereksinimli vatandaşlarımızın azim ve kararlılığının herkese örnek olması gerektiğinin altını çizerek, “Özellikle son yıllarda engelli vatandaşlarımızın ulusal ve uluslararası sahada farklı spor branşlarındaki başarıları bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor. Kardeşlerimiz, bizleri son derece sevindiren dereceler kazanmakta ve şanlı al bayrağımızı gururla dalgalandırmaktadır.” dedi.
“SEVGİ HER ENGELİ GERİDE BIRAKIR”
Devletimizin her zaman özel gereksinimli vatandaşlarımızın yanında olduğunun ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğinin altını çizen Vali Akkoyun, özel gereksinimli sporcularımızın yüksek gayretleri ve devletimizin destekleri ile ulusal ve uluslararası alanda daha birçok başarılar elde edeceğini belirterek “Sevginin aşamayacağı, galip gelemeyeceği hiçbir engel yoktur. Sevgi her engeli geride bırakır. Tüm takımlarımıza ve sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum.” dedi.
Programa ayrıca İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya ve kurum amirleri de katıldı.