Serkan Arı adaylığını açıkladı

TAKİP ET

2022 yılının ilk haftalarında seçime gitmeye hazırlanan Karaman Bakkallar, Bayiler ve Esnaf Odası başkanlığı için Serkan Arı aday oldu.

2022 yılının ilk haftalarında seçime gitmeye hazırlanan Karaman Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası başkanlığı genç ve dinamik bir aday çıktı. 2005 yılından bu yana Karaman'da esnaflık yapan 35 yaşındaki Serkan Arı Karaman Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası başkanlığına adaylığını açıkladı. Yeni yılın ilk haftalarında yapılması planlanan seçimde Başkan adaylığını açıklayan ilk isim böylece Serkan Arı oldu.  

Serkan Arı seçime uzun bir süre kalmasına rağmen sahadaki çalışmalar başladı. Esnafları tek tek ziyaret eden Serkan Arı sorunları dinleyerek çözüm önerilerini getirdi. Başkan Adayı Serkan Arı, "Karaman'da esnaflarımız yalnız bırakılmıştır. Genç ve dinamik kadromuzla hizmet için bu yola baş koyduk. Esnafımız zor zamanlardan geçiyor. Halkımızın küçük esnafımızdan alışveriş yapmasını için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Esnafımızı yalnız bırakmayacağız. Güçlü ekibimizle sayısız projeler imza atmak için geliyoruz. Karaman'ın kanayan yarası olan 'Ekmek' sorununu çözeceğiz. Esnafımızın bir çoğu bu durumdan mağdur. Bütün sorunları biliyoruz. Çözmek için kolları sıvadık. Sektörün içinden geldiğimiz için bütün arkadaşlarımızla sohbetimiz oluyor. Biz bütün sorunları not ettik ve çözmeye geliyoruz" dedi.